úterý 7. dubna 2020

Termoska s pumpičkou

Má praktický uchýt pro snadné přenášení. Konečně termoska s pořádným objemem! Atraktivní bílé termosky s praktickou pumpičkou rozšiřují linii oblíbených termosek v linii FAMILY COLORI.


Vynikajúca na teplé aj studené nápoje, s dávkovacou pumpičkou a sklenenou vložkou. Termosky pro podávání a uchování. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Vnější část termosky je vyrobena z odolného plastu s pohodlnou kovovou rukojetí pro přenášení, vnitřní vyměnitelná část pak z odolného borosilikátového skla.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kvalitná termoska pre podávanie a uchovanie teplých i studených nápojov.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Velká termoska s pumpičkou o objemu litrů udrží horké nebo studené nápoje dlouhou dobu ve stejné teplotě.


Oceníte ji především při venkovním posezení s přáteli, kempování, rybaření a podobných činnostech. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. For shipping to other EU countries visit this page CS Solingen PASSAU Serving Stainless Steel Thermos with Pump, 3l.


Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Využijete ji na výletě, dovolené či pikniku. Udržia nápoje horúce na mnoho hodín a pomôžu Vám tak zostať v teple.


Profesionálny nerezová termoska na horúce i studené nápoje. Nápoje udrží teplé či studené počas dlhej doby, čo oceníte napríklad pri posedení s priateľmi, cestovaní, rybárčení, ale aj v zamestnaní. Vakuová vložka pro termosky s pumpičkou FAMILY 1. Díky kvalitní skleněné termoizolační vložce si nápoje uchovávané v termosce udrží dostatečně dlouho požadovanou teplotu. Eva Solo termoska s vakuovou pumpičkou l. Vám pomůže ušetřit čas i peníze.


NEW: úchvatná aromalampa, termoska s pumpičkou , panáčky a nálevka na olej Datum publikování 10. S novým rokem představujeme úchvatné novinky - tentokrát novou ultrasonickou aromalampu, obří termosku na stůl, sadu panákových sklenic a unikátní nálevku na použitý olej. Kvalitní termoska pro podávání a uchování teplých i studených nápojů.


Je vynikající pro uchování, přenášení a. Pumpička, poklop a ucho jsou z černého plastu. Velmi dobrá izolace, ideální dávkování díky pumpičce, dvouvrstvé opláštění. Nerezová termoska s pumpičkou je vhodná pro profesionální použití jako součást rautu, nebo pro použití v domácnosti.


Tělo je kovové, vnitřní část skleněná a víko z plastu. Pumpa zajistí jednoduché nal.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky