pátek 10. dubna 2020

Vysavač hyundai vc 003

Vysavač hyundai vc 003

Free Shipping Available. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Všetky informácie o produkte. Elektroniku s tímto jménem u nás zastupuje velkoobchod HP Tronic. Hyundai VC 0alternativy - Heureka.


Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Nejsou vhodné pro odsávání popela. Na své skromné rozměry je tak překvapivě silný. Sací výkon lze snadno regulovat pomocí levého otočného knoflíku na těle vysavače.


Tyto sáčky jsou levnější a naprosto dostačující alternativou k. Jeho malé rozměry z něj udělají praktického pomocníka i do menší domácnosti. Balení 4ks sáčků do vysavače z netkané textilie, s mikrofiltrem, a vůní zdarma. Tyto textilní sáčky jsou vhodné pro vysavače s vyšším výkonem, mají výrazně delší životnost než běžné sáčky do vysavačů, lepší účinnost pro vysávání mikro částic a. Kvalitné textilné vrecká do vysávačov za veľmi dobrú cenu oproti dnes nekvalitným papierovým vreckám, ktoré sa neustále trhajú, hoci nie sú ani z polovice zaplnené.


HYUNDAI VC 0R, 16ks. Vysavač má elektronickou regulaci výkonu a ukazatel plnosti prachového sáčku. Celý popis a technické parametry.


Prachu a jiných nečistot, včetně chlupů z našich zvířecích miláčků se nezbavíme jinak než častým úklidem, kdy pouhé zametení podlahy prostě nestačí. Smeták většinu prachu a chlupů jen rozvíří a tak se v rozích nebo pod. Sáčky do vysavače… 1Kč Nippon CEC s. Hubice, hadice, trubky, turbokartáče, štěrbinovky, minihubice, nástavce na údržbu auta - všechno pro komfortní vysávání. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Vysavač hyundai vc 003

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Porovnání cen sacky do vysavace hyundai vc 0, srovnání cen sacky do vysavace hyundai vc 0na portálu HLEDEJCENY. Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať. Vynechať z lightboxNa veľké plochy i malé zákutia Dvaja pomocníci v jednom tele? Prachu a iných nečistôt, vrátane chlpov z našich zvieracích miláčikov sa nezbavíme inak ako častým upratovaním, kedy len zametanie podlahy jednoducho nestačí.


Zmeták väčšinu prachu a chlpov len rozvíri a tak sa v. Dostali jsme jako dárek a dlouho stál nepoužitý v koutě. Kapacita prachového sáčku l. VC 003R Vacuum Cleaner pdf manual download. Also for: Vc 003b, Vc 870b, Vc 870g, Vc 870r.


Netkaná textília, z ktorej je vrecko vyrobené, je efektívnym filtrom, ktorý chráni Vašu domácnosť pred prachom a je vyvinutá na vysávanie domáceho zmesného prachu. Má elektronickú reguláciu výkonu a ukazovateľ plnosti vrecka na prach. V balení okrem Vysávača nájdete tiež ohybnú hadicu a nerezovú.


Na těle vysavače se nachází otočný regulátor sacího výkonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky