středa 8. dubna 2020

Vyrobnik ledu bazar

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Výrobník ledu - bazar , gastrocentrum-písek. Bar představuje oblíbené centrum v každém gastro provozu. Pokud se rozhlédnete restaurací, zábavním podnikem nebo po lobby hotelu, prostor kolem baru bude vždy obsazen.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Se strojem na led vychladíte nápoj každého návštěvníka, proto se jedná o nenahraditelného pomocníka zejména v horkých letních dnech.

Vítejte na internetové prezentaci společnosti FRIGOPRO – VÝROBNÍKY KOSTKOVÉHO LEDU , TŘÍŠTĚ A ŠUPIN. Značka začínala v profesionálním servise, čištěním a dezinfikací výrobníků ledu a tříště. O několik let později jsme otevřeli první prodejnu s. Pro firmy, podnikatele a živnostníky nabízíme rychlé půjčky. Máme možnost až měsíců do výše 800. Kč, také pro cizince s trvalým pobytem v ČR.


Denně vyřízeno, jednoduchá smlouva, bez poplatků předem. Vyrobnik ledu - bazar - Bazoš. Nevadí nám záznamy v registru SOLUS-neprověřujeme. Designové mašinky z Německa. Doprava zdarma téměř na všechno.


Většina produktů vyskladněna do hodin. Vyberajte z inzerátov. Nerezové tělo, kostkový le kostka cca g, kapacita zásobníku Kg. Prodám tento nový výrobník kostkového ledu.

Kapacita 50l, produktivita do 50kg ledu za den. Rozměry: VxHxŠ 100x50x45cm. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Naše zařízení na výrobu ledu jsou připravené zásobovat vaše párty a oslavy chladnými nápoji. Zapomeňte na formy na le vyklepávání kostiček je už minulostí. Naprogramujte si, kdy začne stroj pracovat a po příchodu domů z práce vás bude čekat.


Stroje - Novy vyrobnik bazár.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky