pondělí 6. dubna 2020

Vykrajovátka betlém

Pak vás čeká další velká výzva – dát mu ten správný tvar. Spoustu krásných motivů vám pomohou bez námahy vykouzlit vychytaná vykrajovátka či designová razítka DELÍCIA. Užijte si kreativní pečení s TESCOMOU.


Sada patnácti vykrajovátek s vánočními motivy vám umožní vytvořit si snadno a rychle krásný betlém z těsta nebo perníku. Pokud postavičky a motivy ozdobíte bílkem, bude takový betlém krásnou vánoční dekorací. Vykrajovátka ) Hodnocení produktu:.

Pro anonymní měření návštěvnosti používáme cookies podle našich podmínek ochrany soukromí. Mám zájem o nabídky přizpůsobené mým zájmům. Vaše osobní údaje chráníme. Souprava vykrajovátek pro přípravu vánočního betlému z domácího perníku. Skvělá zábava pro celou rodinu při přípravě tradiční vánoční dekorace.


Originální vykrajovátka na vánoční cukroví a perníčky včetně velkých souprav pro přípravu perníkového betlému, vánočních jesliček a adventních svícnů. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle všeobecných podmínek ochrany osobních údajů.

Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně. Zboží je v kategorii VÁNOČNÍ VYKRAJOVÁTKA. Doprava zdarma od 9Kč.


Sada vykrajovátek z pocínovaného plechu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Vhodné na cukroví, perníčky, potahové nebo modelovací hmoty. Použít se může také na nejedlé hmoty jako např.


Upečte si vlastní perníkový betlém. Cena od: 2- 2Kč obchody. Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají naše stránky soubory cookies. Cukrářské potřeby a pomůcky na pečení, cukrářské suroviny, formy na pečení, vykrajovátka , formičky a potahovací hmoty.


BLOG RADY A INFORMACE NAŠE RECEPTY VIDEONÁVODY FOTONÁVODY Úvod OBCHODNÍ PODMÍNKY O NÁS HISTORIE RECENZE HEUREKA KONTAKTY O NÁKUPU VĚRNOSTNÍ. Vánoční vykrajovátka na cukroví - betlém. Balení obsahuje ks figurek z betléma. Zkuste si ho letos vyrobit sami – z domácího perníku. Se šikovnou soupravou DELÍCIA to bude hračka, uvidíte!


Betlém k Vánocům patří.

V čem je souprava vykrajovátek Perníkový betlém DELÍCIA výjimečná? Obsahuje vykrajovátek z prvotřídního kovu a stylové kulisy pro přípravu originálního perníkového betlému. Kategorie Dnešní SLEVY Novinky. Pomůcky na modelování Různé cukrářské pomůcky P. Kč (s DPH) Vynikající pro přípravu originálního lineckého cukroví.


Dvě kulatá vykrajovátka s rovným a vlnitým okrajem a šest mini vykrajovátek s dětskými motivy pro vykrojení středů. Uloženo na kroužku pro přehledné skladování. Po upečení dobarvěte bílkovou polevou nebo čokoládou.


K vytvoření betlému můžete použít keramickou hmotu. Po zatvrdnutí vybarvěte vhodnými barvami. Aby bylo vaše cukroví ve formě, vyberte si na Biano z víc než 4formiček a vykrajovátek.


Naše kvalitní cukrářské potřeby, vykrajovačky, formičky a ostatní potřeby pro pečení a vaření Vám vykouzlí ty nejhezčí tvary.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky