středa 15. dubna 2020

Zásobník na alobal

Vynikající pro snadné balení pokrmů do alobalu přímo na kuchyňské lince, jídelním stole apod. Vynikajúci pre ľahké balenie pokrmov do alobalu priamo na kuchynskej linke, jedálenskom stole apod. Univerzální závěsný systém do každé kuchyně. Plastový zásobník TORK na Jumbo toaletní papír do průměru 19cm.


Nový systém ukládání rolí, který zvyšuje kapacitu náplně. Vhodný pro malé a střední toalety.

Příborník je vybaven celkem osmi přihrádkami na příbory a kuchyňské nože. Díky vysouvací konstrukci jej pak můžete složit do kompaktních rozměrů, čímž šetří místo v kuchyni či jídelně. Vyroben je z odolného bambusového dřeva.


Alobal, papier na pečenie alebo potravinová fólia! Už žiadne plytvanie, pokiaľ ide o toto kuchynské trio! Vďaka nemu si odtrhnete presne požadovaný kus a nič navyše! Zostavenie je veľmi jednoduché. Zásobník s rezačkou to spoľahlivo zvládne.


Umiestnite alobal, papier na pečenie alebo.

Vozík a zásobník na dřevo ke krbu a krbové nářadí. Vlastnosti: moderní design se hodí do každého obýváku vozík. Budete mít alobal , fólii a utěrky vždy po ruce.


Díky zubatému ostří snadno oddělíte požadovanou část. Praktický držiak rolí PARAT značky Leifheit, nenahraditeľný pomocník v každej domácnosti. Umožňuje jednoduché a rýchle oddelenie požadovanej dĺžky. Držiak je vyrobený z kvalitného plastu a ušľachtilej ocele v originálnom dizajne.


Pripravíte s ním vynikajúce jedlá, ktoré budú. Vhodné pro alobaly, potravinové fólie a pečící papíry! Sestavení je velice jednoduché. Do horní přihrádky můžete umístit pečící papír, kořenky, odložit kuchyňskou mi.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Polička na koření je praktickým doplňkem do kuchyně. Tato polička je opatřena držákem na kuchyňské utěrky, takže plní funkci multifunkčního pomocníka. Na poličku pohodlně umístíte kořenky se základním kořením a papírové utěrky budete mít během vaření vždy při ruce.


Kořenky s kořením jsou součástí balení.

Kuchyňský zásobník na potravinářskou fólii, alobal a papírové utěrky s praktickou horní přihrádkou na uložení drobných předmětů. Fólii lze pohodlně odříznout pomocí kovového nože, alobal odříznete nožem plastovým. Materiál na uchytenie: prísavky a skrutky sú súčasťou balenia. Už žádné plýtvání, pokud jde o toto kuchyňské trio! Díky němu si odtrhnete přesně požadovaný kus a nic navíc!


Alobal , pečící papír nebo potravinová fólie!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky