středa 22. dubna 2020

Trouba electrolux eob3450aax

Vždy hladké a tiché zavírání. Tato trouba tak udržuje teplotu vaření při daleko nižší spotřebě energie. Vaření není vždy pohodová záležitost v rukavičkách. I když jste ale ve spěchu a pobíháte kolem, abyste všechno stihli včas, tato trouba se stále zavírá hladce a tiše.


A to díky funkci tlumeného dovírání. Má kapacitu litrů, největší plech široko daleko a až devět poloh pro rošty. Má XXL kapacitu, největší plech široko daleko a až pět poloh pro rošty. PlusSteam funkce této trouby jednoduše používá trochu páry, aby vytvořila bohatší a lákavější barvu, křupavější kůrku a měkkou a chutnou texturu pro každý chléb, který upečete. Společnost Electrolux provádí odpovídající technická a organizační opatření v souladu s příslušnými právními předpisy na ochranu osobních údajů, včetně požadavku, aby odpovídající opatření k ochraně vašich osobních údajů prováděli i naši poskytovatelé služeb, obchodní partneři nebo odborní poradci.


Díky tomu ušetříte čas a příprava jídel bude úspornější. Přímá kontrola – díky otočným knoflíkům a volbě spuštění a konce přípravy jídel Díky otočným. Get Electrolux Spare Parts.


Great Spec and 5YR Guarantee as Standard. Trouba s velkou l kapacitou, opravdu velkým XL plechem a až devíti polohami pro rošty. LED displej pro nastavení konce a délky přípravy jídla. Vybavena zasouvacími knoflíky a tlačítky.


Extra velký ventilátor a upravený rozvod vzduchu. Vestavné trouby Electrolux. Výběr vestavné trouby se odvíjí od faktu, jak často a co pečete.


Vďaka dvojokruhovému grilu tejto rúry ľahko a rýchlo dosiahnete najlepšie výsledky pri grilovaní, dokonca aj pri menších pokmoch. Díky extra velkému ventilátoru a upravenému rozvodu vzduchu se vaše jídla budou. Udělejte si radost pořízením samostatné vestavné trouby značky Electrolux. Její ovládání zajišťují pohodlné otočné knoflíky ve spojení s dokonale čitelným displejem.


Ten zobrazí vámi zvolené nastavení i aktuální čas. Služby zde dostupné je možné platit systémem Benefit Plus, Up (Gallery Beta, Unišek), Sodexo (Flexi Pass, Flexi Pass car Relax Pass, Dárkový Pass, Bonus Pass ) ,Edenre Benefity. Rodinný internetový obchod specializující se na vestavné spotřebiče, domácí spotřebiče, dřezy, vodovodní baterie od spolehlivých značek AEG, Electrolux , Faber, Franke a dalších. A, odnímatelným topným tělěsem, programem na pizzu a možností pečení na úrovních najednou. Trouba má vnitřní objem litrů a poskytuje na výběr z osmi funkcí pro přípravu pokrmů.


Na předním panelu jsou analogové hodiny, které umožňují nastavit čas automatického vypnutí trouby. Skleněná dvířka, která se jednoduše čistí. Sklo dvířek této trouby se snadno čistí.


Dvířka se skleněnými panely lze. Využijte každý centimetr vnitřního prostoru – vše se bude připravovat rovnoměrně. Díky systému ohřevu UltraFan Plus, který se vyznačuje extra velkým ventilátorem a speciálním vedením vzduchu, se budou vaše jídla připravovat rovnoměrně, kamkoliv je v troubě umístíte.


Horkovzdušná trouba Electrolux využívá dokonale svou funkci UltraFanPlus, což je systém disponující velkým ventilátorem a velmi charakteristickým způsobem distribuce horkého vzduchu po celé troubě. Budete tak moci využít celý objem vnitřního prostoru trouby, příprava bude vždy dokonale rovnoměrná. Poděbrady můžete mít dnes - otevírací doba.


Varná deska - zcela intuitivní ovládání, stačí se dotknout a posunout.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky