čtvrtek 9. dubna 2020

Tescoma kořenky

Klasické i moderní kořenky vyrobené z odolného skla a nerezavějící oceli nebo plastu včetně unikátních násypek pro sáčky s kořením. Vynikající pro uložení až tří různých druhů koření. Umístěte mimo dlouhodobý vliv tepla nebo páry. Před prvním použitím důkladně umyjte a osušte, čistěte běžnými čisticími prostředky.


Při silném znečištění nechte odmočit, vhodné do myčky.

Na co byste však neměli zapomenout? Na násypky, díky kterým bezpečně dostanete koření dovnitř kořenky, aniž byste znečistili její okolí nebo se například nadýchali pepře. Stále více oblíbenými se také stávají kořenky v otočném stojánku, které jsou nejen praktickou pomůckou, ale také stylovým doplňkem. Určeno pro přehledné uložení koření ve stojáncích SEASON i pro samostatné použití.


Kořenky do kuchyně – na stůl i závěsné. Dózy na koření z odolného borosilikátového skla s nerezovým či plastovým víčkem nebo s víčkem z vysoce odolného bambusového dřeva. V nabídce také závěsné kořenky pro uložení na kuchyňský tyčový organizér.

Váš oblíbený eshop s výrobky značky Tescoma. V této sekci naleznete kořenky od Tescomy vhodné na každý stůl. Tescoma nabízí velký výběr kuchyňských kořenek.


Správným skladováním předejdete ztrátě vůní a chutí čerstvého koření a současně nastolíte pořádek a řád ve vašem vaření. Zde se nacházíte: Heureka. Univerzální, dodáváno se víčky pro mleté koření.


Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Levné produkty Odebrat vše. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Ony se totiž v kuchyni také pěkně vyjímají. Když je naplníte barevným kořením, dodají va. TESCOMA kořenky v otočném stojánku SEASON ks, antracitová.


Není nad to, mít koření vždy pěkně poruce! Chopping board AZZA 40xcm.

New items in our range of products. Ultrasonic aroma lamp FANCY HOME, Lava. Soup maker with blender PRESIDENT 1. Ceramic diffuser FANCY HOME, Stones. Zabývá se především vývojem, designem a následně prodejem značkových kuchyňských potřeb.


Mlýnky a kořenky TESCOMA. Nabízíme také kořenky v otočných stojáncích, které jsou vynikající pro uložení koření na kuchyňské lince i jídelním stole. Koření je uloženo přehledně a díky otočnému stojánku je snadno dostupné. Násypka pro snadné plnění kořenek je uložena ve stojánku.


Tyto moderní kořenky nabízí společnost Tescoma. Hledáte způsob jak si okořenit život nebo potřebujete přidat jenom špetku soli? Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Máme pro vás připraven opravdu široký sortiment.


Kompletní nabídka produktů z kategorie kořenky ponúkaná pod značkou tescoma , která je zárukou kvality. Prohlédnete si také další produkty v našem katalogu. Akční produkty v kategorii kořenky jsou označeny modrým štítkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky