pondělí 6. dubna 2020

Teploměr na mléko

F se zobrazí na stupnici výrazně zelenou barvou. Klasický teploměr na mléko a sýr se závěsným očkem. Jedná se o pasterizační teploměr s kterým jde měřit teplota mléka a sýru do teploty 110°C.


Pokud začínáte s latte artem je potřeba mít ideální teplotu mléka. K tomu vám dopomůže tento analogový teploměr aspoň do té doby, než budete v nahřívání mléka mistr. Lihový teploměr na mléko , sýr, paření drůbeže atd s plastovým ochranným.

Chcete při šlehání mléka určit jeho správnou teplotu? Poté je pro Vás to pravé teploměr s vyznačeným bodem optimální teploty mléka pro dosažení mikropěny pro cappuccino nebo kávu latté macchiato. Plovoucí termometr, ponorný teploměr , teploměr na výrobu sýrů. Profesionální analogový teploměr na mléko od italské metalurgické firmy Motta je nezbytnou pomůckou pro všechny baristy. Díky praktické sponě velice dobře drží na vaší latiéře.


Do vybavení současné moderní kuchyně patří také teploměr , který využijete nejen při zavařování, ale třeba i při pečení větších kusů masa, praktický je i teploměr do udírny…- a tak různé druhy a typy kvalitních kuchyňských teploměrů samozřejmě nechybí ani v naší nabídce. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Správně ušlehat mléko je věda. Pokud ho šleháte příliš dlouho pěna začne degradovat a chuť také. Pokud zase příliš krátko, nedokážete využít jeho plný potenciál. Analogový teploměr na mléko s klipem pro připevnění na nádobku na mléko , délka cm.


Rozsah měření od -do 1°C, resp. Nahřátí mléka na správnou teplotu není druhořadý detail, ale zásadní část přípravy, kterou není možné podcenit. Nakupte ještě za Kč a získáte DOPRAVU ZDARMA! Více informací o produktu.


Přidat k oblíbeným Hlídat slevu. Káva potřebuje při přípravě správnou teplotu. Nejlepším pomocníkem při jejím měření je teploměr na vodu. Pokud milujete cappuccino, tak se vám určitě hodí i teploměr na mléko. Přece nechceme kávu spálit.


Zze ho využít i na měření ostatních nápojů nebo potravin. Pro konvice o velikosti 3-l. Bialetti je to, že je můžete rovnou postavit na zdroj tepla a mléko v nich před šleháním zahřát.

Teplotní rozsah 0-100°C. Pokud si ale chcete připravit naopak pěnu ze studeného mléka, nic Vám ji neudělá líp jak shaker na studené mléko Hario. S jeho pomocí vykouzlíte fantastickou pěnu do kávy, či jiných. Užitečná pomůcka při přípravě kávových nápojů s mlékem jako je cappuccino nebo cafe latte.


Jak poznat ideální teplotu našlehaného mléka? Stačí jen dobrá káva a pár šikovných doplňků. Digitální teploměr na mléko , sýr, maso - vpichový potravinářský, mlékárenský a sýrařský teploměr do masa na měření teploty mléka, sýrů, masa lze vyvářet. Vpichovací teploměr na potraviny měří teplotu mléka, sýru.


Kč Nerezový teploměr s klipem vpichový na potraviny mléko a sýrna potraviny, mléko a sýr - potravinářský, mlékárenský a sýrařský teploměr na sýry se závěsným klipem, pasterizační teploměr na měření teploty potravin, masa, mléka a sýrů, který lze vyvářet, od -10°C do 100°C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky