pátek 17. dubna 2020

Vykrajovátka na perníky

Klasická vykrajovátka z pocínovaného plechu patří k jedné z mnoha vánočních tradic, které se zaryli do paměti lidí. Každý rok se navíc objevují nové a nové tvary vykrajovátek, které nezahrnují pouze tradiční vánoční symboly, ale také dopravní prostředky, zvířata nebo květiny. Vykrajovátka na přání - Vyrobíme vám vykrajovátka přesně podle vašich představ. Linecké pečivo, perníky , sušenky, keramika.


Všechna námi nabízená vykrajovátka jsou certifikovaná pro styk s potraviny a jsou kvalitně vyrobena tak, aby co nejdéle a dobře sloužila.

Pokud potřebujete vykrajovátka přímo na marcipán, či jiné cukrářské hmoty, nabízíme chytrou pomůcku v podobě pístového vypichovače. Tak například si budete moci vyrobit perníčky ve tvaru zvířátek či srdíček. Získejte rady od zkušených kuchařů, okořeňte svou kuchyni novými nápady, získejte tipy na nové vybavení.


Formičky a vykrajovačky potrebné na výrobu perníkov, na výber máte pestrú škálu rôznych tvarov, potrebné na prípravu Vianočných sladkostí Od pondelka 23. Ať už je Svratecko jakékoliv, nelze mu upřít, že je místem s dlouholetou tradicí výrobků, jako jsou vykrajovačky, vykrajovátka , formičky a ostatní cukrářské a pekařské potřeby. Jedno ale bylo jasné už.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Milá Hedviko, mám svého tvořitele vykrajovátek, je to asi ale složitější, než to vypadá. Vysvětloval mi, že musí být nějaké udělátko na to, aby se mohl plech (o nerezu nemluvím, to je materiál spešl) tvarovat do obloučků, hran a tak, rukama se to neudělá a pak se musí konce spojit tzv. KORONAVIRUS: vzhledem k aktuální situaci bychom vás rádi požádali, abyste volili spíše platbu PŘEVODEM PŘEDEM NA NÁŠ ÚČET než DOBÍRKU. Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle všeobecných podmínek ochrany osobních údajů.


Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně. Vyberte si českou kvalitu za nízké ceny a překvapte své blízké krásně nazdobenou vánoční tabulí. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst.


Je totiž děláno s láskou zvláště, pokud k jeho tvorbě přizvete i své malé děti. Ty se mohou zapojit nejen do míchání těsta, ale i do vykrajování. S vykrajovátky na vánoční cukroví je to hračka a zvládne to i malý špunt. Mohou mít tvar vločky, vánočního stromečku. Perníčky pečeme v předehřáté troubě cca na 1°C - minut - potřeba kontrolovat (stupně a dobu pečení upravte dle typu trouby) Ihne po vytažení z trouby, perníčky potřeme mašlovačkou glazurou z bílku.


Po vychladnutí zdobíme sáčkem na zdobení perníků. Unikátní sady vykrajovátek, razítek na sušenky, tvořítek na vafle atd.

Včetně souprav pro přípravu velkého vánočního perníkového betlému z perníku, salaše, Safari, ZOO, velikonoční zahrádky a řady dalších nádherných. Ivetko,asi budeš muset projít více obchůdku. Ne všude najdeš v jednom.


Výběr má Lilie,Obchůdek u balonku,Cukrářské potřeby,Cukrářské pomůcky a jiné. Třeba o vánocích velikonoční. Vajíčko s mašlí jsem ještě nikdy neviděla. V našem eshopu můžete vybírat z téměř 1druhů dortových forem, 4druhů vykrajovátek, velkého množství vyklápěcích formiček a různých doplňků.


Pak vás čeká další velká výzva – dát mu ten správný tvar. Spoustu krásných motivů vám pomohou bez námahy vykouzlit vychytaná vykrajovátka či designová razítka DELÍCIA. Užijte si kreativní pečení s TESCOMOU.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky