čtvrtek 30. dubna 2020

Tescoma pánev i premium

Jsou opatřeny indukční dnem z nerezavějící oceli, vhodné pro všechny typy sporáků. Edények mikrohullámú sütőbe. Pánev s kamenným povrchem. A garanciális időszak (években) Anyag Átmérő (cm).


Je opatřen indukční dnem z nerezavějící oceli, vhodný pro všechny typy sporáků. Rukojeť woku je vyrobena z odolného plastu v kombinaci s nerezavějící ocelí. PREMIUM Stone Serpenyő ø cm. Nabízíme tak v tomto odvětví vše, co si jen dokážete představit – pánvičky menších i velkých průměrů, wok pánve, grilovací pánve na steaky i speciální palačinkové pánve. TESCOMA to ví, a věnuje proto vývoji a designu pánví mimořádnou pozornost.


Dobrá pánev je pilířem moderní kuchyně. New items in our range of products. Ultrasonic aroma lamp FANCY HOME, Lava. Ceramic diffuser FANCY HOME, Stones. Soup maker with blender PRESIDENT 1. Immersion blender PRESIDENT.


Mimochodem výběr vhodné a kvalitní pánve je velmi důležitý a mnohdy se nevyplatí na pánvi šetřit. Zásadním kladem i nepřilnavý povrch, na němž nezůstávají zbytky připálené potravy. Provedení je velmi masivní, takže vydrží i méně šetrné zacházení.


Kvalitní nerezové nádobí pro profesionální i domácí kuchyně, pánve všech velikostí i oblíbené a mimořádně bezpečné tlakové hrnce ze špičkových materiálů. Všechny splňují vysoké nároky pro moderní a úsporné vaření. Mám celou sadu nádobí, ale ještě jsem potřebovala dokoupit jednu pánev navíc, není problém Tescoma má v nabídce. Nic se nepřipálí, lze dělat i na sucho nebo min. Doporučuji jakékoliv výrobky.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Masivní odlévaná pánev s profilovaným dnem pro grilování. Je opatřena prvotřídním antiadhézním povlakem proti připalování, speciálně zabroušeným dnem pro dokonalý kontakt s varnou plochou a sklápěcí rukojetí pro úsporu místa při skladování. Výrobek je vhodný do myčky nádobí. Masivní pánev s nízkým okrajem a odolným antiadhezním povlakem pro přípravu palačinek.


Hodnocení a recenze Tescoma. Veškeré informace o produktu. Vyrobte s ní ty nejlahodnější speciality asijské kuchyně!


Tescoma pánev i premium

Tato kvalitní pánev s indukčním dnem z nerezové oceli zaručuje perfektní rozvod tepla a tím i rovnoměrné vaření. Váš oblíbený eshop s výrobky značky Tescoma. Zde naleznete velký výběr pánví značky Tescoma třídy premium. Tescoma nabízí široký sortiment pánví na smažení třídy premium. Pvrch je zvrásněný s charakterem neleštěného přírodního kamene a díky tomu se suroviny propékají rovnoměrně, bez připalování a zachovávají si svou přirozenou chuť.


Konyha elrendezése és takarítása.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky