pátek 15. listopadu 2019

Sprej na čištění brýlí

Sprej na čištění brýlí

Právě sprej pomůže se šmouhami na brýlích a silnějšími nánosy mastnoty. Skvělé do práce nebo na cestování jsou také vlhčené čistící ubrousky na brýle. VISIOMAX sprej na čištění brýlí vhodný pro čištění všech typů brýlových skel.


Sprej na čištění brýlí

Po aplikaci je povrch zakonzervován průsvitnou nano vrstvou, která účinně zabraňuje zamlžování skel , usazování prachu a nečistot na povrchu skel. V našich sadách naleznete: sprej proti zamlžování, čistič mastnoty, mikrovlákna a šroubováček s matičkářem (vhodné pro brýle bez obroučky s matičkami). Hadříky neboli mikrovlákna na čistění Vašich skel nabízíme i se zajímavými potisky: auta, sport-golf, zvířata, příroda a mnoho dalších.


NANO XXL 1ml bezlihový. Složení: speciální tenzidy, alkohol, konzervační přísada, speciální přísada, barviva, parfém. Sprej na čištění brýlí 30ml. Neobsahuje alkohol, univerzální použití.


Sprej na čištění brýlí

Přípravek na čištění všech typů plastových a skleněných čoček, včetně skel s antireflexní úpravou. Dále na lyžařské a potapěčské brýle, autoskla, objektivy kamer, fotoaparátů atd. Nastříkáte na brýlové čočky a setřete hadříkem z. Nezapomněli jsme ovšem ani na nezbytnou údržbu vašich brýli. K čistotě skel skvěle pomohou naše vychytávky, mezi které patří senzační čistička - útěrka na brýle nebo bezalkoholový sprej pro čištění brýlí Montana Eyewear, který je vhodný pro všechny typy brýlových skel. Ideální roztok na čištění brýlových čoček všech druhů: skleněných, plastových s antireflexní úpravou i bez ní.


Rovněž může čistit čočky v objektivech fotoaparátů,. Pokud chcete mít skla čistá a zabránit tak poškrábání, je vhodné čistit brýle pravidelně. Vhodný na všechny typy povrchu (plastové, minerální, skleněné) Díky speciálnímu složení prostředek řeší všechny problémy, které nás trápí s užíváním brýlí. Hlavně ho ocení ti, kteří mají brýle s antireflexem. Na antireflexní úpravy je velmi málo produktů, co se smějí používat.


Objednejte ještě dnes do 12:a zboží Vám bude doručeno poštou již zítra. Náš internetový obchod i naše optika zůstavájí nadále otevřeny. Prosím, zvažte, jaký způsob dopravy si zvolíte - výdejny Zásilkovny, nebo Uloženky nemusí být otevřené. Nemám na mysli mytí vodou se saponátem ani čištění ultrazvukem u očního optika.


Jde mi o konkrétní přípravky učené k čištění brýlí a vaše zkušenosti s nimi. Doplňuji, že doteď jsem používala Opticlean, který mi dochází, a já řeším dilema, zda si koupit nový nebo vyzkoušet něco jiného. Na sluneční brýle Měkká pouzdra Tvrdá pouzdra Brýle pro řidiče Dámské Pánské Doplňky Šňůrky a řetízky Šroubováčky Stojánky na brýle Stopery na brýle Ostatní Příslušenství na kont.


High endová mikrovláknová utěrka pro snadné čištění vašich brýlí o rozměru 18xcm. Jednoduše stříkejte na sklo a otřete do sucha. Pouze pravidelné a šetrné čištění brýlí zajistí, že Vám brýle vydrží po dlouhou dobu jako nové.


Pro čištění brýle je vhodné používat hadřík z mikrovlákna právě v kombinaci s čistícím sprejem. Brýlová skla lehce postříkejte čistícím roztokem a poté jemně vyčistěte hadříkem z. Woman Wears $Ring For Years, Looks Again And Realizes She’s A Millionaire - Duration: 7:49. Leader je moderní prostředek vyvinutý na čištění veškerých brýlových čoček, čoček objektivů a dalších optických součástí, jak skleněných, tak plastových. Sada na čištění brýlí které obsahuje sprej a mikrouťerku v modré barvě. Každému vyhovuje něco jiného.


Někdo používá speciální vlhčené ubrousky, někdo nedá dopustit na suchý hadřík (mikrovláknová utěrka) na brýle, nebo sprej určený pro čištění brýlí. Bezesporu nejúčinnějším čištěním ale zůstává ultrazvukové čištění , který brýle vyčistí i tam, kam se sami nedostanete. Hama čistiaci sprej na TV, 2ml, vrátane handričky.


Produkty:Mopy a úklidové pomůcky speciálně vyvinuta tekutina na čištění citlivých ploch plochých obrazovek vhodná také pro jiné povrchy jako např. Zabraňuje tvorbě nežádoucích povlaků. Antibakteriální sprej na čištění brýlí.


Sprej na čištění brýlí

Shoot-off - Čistící sprej na brýle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky