pátek 15. listopadu 2019

Reinex čistič na nerez a chrom plochy

Specialisté na internetový prodej drogerie a kosmetiky. Použitím tohoto prostředku dosáhnete snadno vysokého lesku bez dalšího leštění. Reinex čistič na nerez a chrom , 2ml, Kč. Cif na nerez , 5ml, Kč. Metalex sprej, 5ml, 2Kč.


Whirpool eko čistič na nerezové plochy , 5ml, 1Kč.

Nejlepším odmašťovačem je jedlá. Odkazy na odborné recenze. Nakúpte si Reinex na nerez a chrom 250ml za 1. Doručenie až domov alebo osobný odber. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Edelstahlreiniger 250ml REINEX REINEX– Edelstahlreiniger čistící prostředek na nerez a ušlechtilé kovy. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Všechny informace o produktu Přípravek na rez a vodní kámen HG rychlý čistič na nerez 3ml, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze HG rychlý čistič na nerez 3ml.

MX Cleaner Pro účinné vyčištění nerezových ploch a jejich snadnou údržbu byl vyvinut přípravek MX Cleaner. Efektivně odstraňuje mastné usazeniny, ulpěný prach, nečistoty a otisky prstů. Neobsahuje abrazivní částice a je šetrný k povrchu. Nakupte si Reinex na nerez a chrom 250ml - Drogerie Xantea. Zde se nacházíte: Heureka.


Ak chcete, aby vaše nerezové spotrebiče, nerezové zábradlie, stoly, drez alebo iné plochy vyzerali neustále v dobrej kondícii, myslite na pravidelnú údržbu nerezu. Muscle čistič nerez oceli a chromu 2ml (Dovoz: Německo) Mr. Pryč s vodním kamenem, mastnotou a odolnou špínou.


Poskytuje zářivý lesk a dlouhotrvající péči. Záleží na tom zda má poškrábaný nerez na sobě ochranný lak, či se jedná o čistý nerez. Na čistém nerezu není problém zabrousit či zaleštit takřka jakékoli poškození, dokonce se dá opravit i průraz. Při povrchové úpravě lakem záleží na hloubce škrábanců, pokud se jedná pouze o povrchové poškození - pomůže.


Mastnota, otisky prstů a špína na nerezu? Tento intenzivní čistič a leštidlo nerezových povrchů je nepostradatelný pomocník doma i na pracovištích. Lesk jako blesk a žádné otisky prstů!


Nerez - čistič ošetřuje, čistí a chrání dřezy, nádobí, příbory z nerezavějící oceli, chromované předměty, nerezové plochy žehliček apod. Obnovuje lesk a odpuzuje vodu. Slouží také k základnímu čištění varných ploch ze sklokeramiky.


Nano HC sada na chrom a nerez je kompletná sada, ktorá vyčistí, zušľachtí-zakonzervuje na dobu niekoľkých mesiacov skoro všetky nerezové, chromované časti nielen automobilov a motocyklov, bazénu, lodí-ale je vhodná aj do domácnosti, do kuchyne, garáže atd.

Tempo Silichrom 90g, leštiaca pasta na chróm a nerez. Prípravok obsahujúci abrazívnu zložku k čisteniu a lešteniu kovových, hlavne chrómových súčastí automobilov a motocyklov. Umožňuje účinne vyčistiť aj zašlé povrchy chrómovaných a niklovaných predmetov, súčiastok z nerezu, hliníku, mosadzi a pod. MX Cleaner - vysoce účinný čistič ploch z nerezu, chromu a jiných ušlechtilých kovů. Obklady do koupelny - nevšední design.


Xanto pěna na nerez 3v- to je univerzální čistič na nerez. Přípravek určený pro čištění a péči povrchů z nerez oceli jako jsou dřezy, odkapové plochy , baterie, exteriéry chladniček, digestoře, konvice, toustovače, odpadkové koše. Solira Milit WP leštič nerezu skla a chromu rozpr. CADAC Čistič grilu na smalt a chrom 4ml Účinný čistič grilu na smalt a chrom o objemu 4ml, který je vhodný na krby, trouby, pekáče, pánve, grily a příslušenství.


Obsahuje méně než neionické surfanty, mýdlo, 5- alifatické hydroukarbonáty (propan-butan).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky