čtvrtek 14. listopadu 2019

Pumpa na prsa

Takže jak vakuová pumpa na prsa vlastně funguje? Základem je vytvoření jemného podtlaku na prsou, což má za výsledek dvě zásadní věci – jednak dochází k většímu prokrvení prsní tkáně, takže prsa jsou mnohem citlivější, a to včetně bradavek. Testování zajímavé podtlakové Pumpy na prsa s vibrací ze sexshopu Růžový slon. Remove blackheads on lips -Làm sạch mụn đầu đen quanh môi tại spa Loan Nguuyen - Duration: 9:20.


Vakuová pumpa na prsa Single. I prs je sval, který můžete odsáváním a tím vyvíjením podtlaku zvětšit.

Jedná se o obdobu zvětšování penisu u muže při používání vakuové pumpy. Vaginální pumpa větší citlivost. Máme pro vás bonusy k nákupu. Doprava zdarma už při nákupu nad 700.


Ideální pro ženy s většími prsy, zvětší jejich objem a hlavně citlivost! Pumpa je spojena hadičkou s výpustným ventilem a balónkem. Otestovali jsme hodně modelů pump na prsa a většina je bohužel nespolehlivá.


Balónek nedrží podtlak.

Tato Single pumpa je světlou výjimkou. Dojde k podtlaku a prs se prokrví. Přiložte košíčky na prsa a ujistěte se, že se jejich okraj opírá o tělo. Praktickou ruční pumpou pumpujte vzduch z košíčků ven.


Dvojité provedení je rozhodně mnohem mnohem lepší než jen na jedno prso. Ani nasazování není složité, košíčky mají pružnou gumičku, takže se nasadí jako podprsenka a svěle drží. Podtlakové pumpičky určené vyloženě jen na prsa mají zpravidla větší tvar (aby obsáhla celá ňadra), nebo jen malé baňky – to v případě sání jen bradavek či dvorců). Pumpa na prsa Vám zajistí okamžité zpevnění a optické zvětšení poprsí nenásilným způsobem, pravidelné používání pumpy zajistí trvalejší zpevnění poprsí, díky prokrvení kůže následkem vakuace. You2Toys na prsa Easy Grow.


Automatická vakuová pumpa na prsa Fetish Fantasy - Pipedream. Výkonná, automatická vakuová pumpa s nastavitelným tichým odsátím vzduchu. Elektrická část je odjímatelná, pro snadné čištění.


Pumpa obsahuje Lithiový akumulátor, který se dobíjí prostřednictvím USB kabelu, který je součástí. Průměr pohárku je XXL nadměrný, takže prsa se do něj vejdou asi každé (vešla se i velká prsa mé přítelkyně a ta se rozhodně nemá za co stydět). Pohárky však nejsou nijak anatomicky tvarované, což způsobilo, že neseděly 1 dobře. Kamarádce, která má však malinká prsa , pumpa seděla bez obtíží.


Kopulky jsou z tvrdšího plastu - na konci je měkká gumová manžeta.

Podtlak se vytváří pro obě prsa v jednu chvíli. Zvony jsou z transpar Erotické pomůcky a erotické zboží nejlevněji v. Vhodná pro zvětšení (napumpování) prsou. Na pumpu je napojena hadička s výpustným ventilem a balónkem. Tato pumpa vám zvětší prso a zvýší jeho citlivost.


Hadička se dá sundat pro lepší mytí. Jakmile začnete pumpovat prso se prokrví a. Pumpu nasadíme na prso a balónkem vysajeme vzduch. Pro ženy se vyrábějí čtyři druhy vakuových pump: na bradavky, na prsa , na klitoris a na vagínu.


Princip používání je stejný jako u klasické vakuové pumpy pro muže. Přísavka se přiloží na určené, nalubrikované místo a za pomocí balónku se odsaje vzduch uvnitř. Zároveň nezapomínejte na pitný režim, ten je velmi důležitý, protože napomáhá k hydrataci a regeneraci pokožky, vhodné jsou i různé tělové krémy a emulze.


Riziko povislých prsou snížíte také tím, že si budete hlídat svou postavu – v případě obezity je riziko mnohonásobně vyšší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky