pátek 1. listopadu 2019

Staré zavařovací sklenice

Máte doma staré sklenice , které je vám líto vyhodit? Pak z nich vyrobte krásné ozdobné vázy. Náklady jsou minimální, stačí vám jen čas a pár šikovných rukou. Vytvoříte dekorativní kousky, kterými si můžete zkrášlit svůj interiér.


Co k tomu budete potřebovat?

Materiál: Nůžky Malířská páska Velký lepenkový kus nebo malířskou plátno Zahradnické nůžky. Dům Dekorace nápadů na využití zavařovacích sklenic. Světýlko Jednoduchý svícen jsem vyrobila ze staré zavařovací sklenice a drátovaného srdíčka zdobeného broušenými růžovými korálky.


Popis: Nabízím staré zavařovací sklenice se skleněným víčkem a gumičkami. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Osobní odběr a výběr, cena od - -Kč.


Vše čisté, na fotu ukázka.

Prodám zbytky ze svatební výzdoby z přírodní juty - jen nové (nevyužité), nebo částečně využité kusy. Role jutového běhounu NOVÁ 28x5m - ks -Role jutové stuhy NOVÁ 5cm x 5m - 1ks -Několik (ks) odstřižených jutových pásů šířky 15cm, většinou délky 2m -Jutový polštářek s mašlí -Juto. Nabízím řízky ze staré , velmi vonné myrty, velikost podle zástřihu, byla zastřižena jen do tvaru. Aukro Starožitnosti a Umění Starožitnosti Sklo Sklenice.


Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám. Upcyklovali jsme staré zavařovací sklenice a vytvořili jsme z nich originální dekorativní svícny zdobené voňavými kvítky levandule. Staré sklenice na zavařování najdeme doma a levanduli si můžeme vypěstovat na zahradě, na balkoně, v květináči za oknem nebo ji seženeme na trhu. Nemusíme být nijak zvlášť zruční, a. Voda až po okraj 2ml.


CENA ZA KUS JE KČ 2-. Jeden kus váží cca 3g. Kompletní sortiment skladem. Drát může ve vlhku chytit rezavou patinu.


Všichni jsme si u nás zvykli, že například od oblíbených okurek až po nejrůznější marmelády už se staly nedílnou souč. Když plníte sklenice , používejte nálevku. Okraj sklenice musí zůstat čistý, jinak se tam může chytit plíseň.

Jakmile dáte naplněný zavařovací hrnec na sporák, zapněte ho na střední ohřev. Počkejte až se nahřeje. Re: Staré zavařovací sklenice - nějaký nápa na co je využít viděla sem z nich super lucerny na zahradu na slavnosti, jen omotat hrdlo drátem aby to nesklouzlo a zavěsit na větve, zaháknout za okap at pak do nich dávat sušený houby a křížaly a zajistit je plátýnkem. Okurky sterilujeme v hrnci s vodou, do kterého můžeme vložit na dno děravou plechovou izolační vložku, kterou ovšem klidně nahradíme obyčejnou utěrkou. Ta zabrání otloukání sklenic o sebe a více je bude utěsňovat.


Navíc sklenice nebudou stát přímo na zahřívaném dnu. Přidám kovové spony k utěsnění, ty jsou však už v horším stavu - dle fotek. Staré, zavařovací sklenice o obsahu litr,pěkný stav. Při její výrobě lze použít i třeba staré a zničené štětce od vašich dětí.


Navěste je na šňůru a nabarvěte je různými odstíny. Až uschnou, začněte je postupně lepit na silikonové lepidlo kolem dokola celé sklenice. Nakonec nalepené štětce utáhněte na chvíli ještě zavařovací gumou. Vázičku lze ale vyrobit. Zajímavě vypadají staré zavařovací sklenice s kovovým zavíráním.


Bývají většinou větší, tak při výběru fólie musíte dbát na to, na jak velký průměr jsou fólie dané. Kolem hrdla je zavázaná stužka a na ní je připevněna visačka s růží, vedle zavírání pak visí kovový bižuterní přívěsek, do. Také se vám doma hromadí staré zavařovací sklenice od marmelád a kompotů?


V tom případě rozhodně nic nevyhazujte! Nebo spíš lahve od vína? Dnes vám totiž poradíme, jak staré sklo elegantně využít ve vaší domácnosti.


Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem. S provozem tohoto webu nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našeho webu s jejich používáním souhlasíte.


Zdobené zavařovací sklenice na svatbu. Půjčovna dekorací Marriage guide. Zapůjčení různých druhů a velikostí zavařovacích sklenic s rustikálním motivem.


Zavařovačky umíme i nazdobit květinami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky