úterý 5. listopadu 2019

Tescoma dětský příbor

Příbory pro děti musí být zdravotně nezávadné, ergonomicky tvarované, nesmějí být ostré a hlavně: měly by být s obrázky! Vaši malí gurmáni z nich budou nadšení. Vyberte svým ratolestem takový příbor , ze kterého bude vaše dítko opravdu nadšené. Máme několik druhů kovových i plastových příborů v různých velikostech. Nabízíme i sady dětských příborů, a to hned ve více provedeních.


Tescoma dětský příbor

Nejdůležitější je pro nás zdravotní nezávadnost a správný tvar, se kterým budou vaši malí gurmáni spokojeni. Dětský příbor s obrázky veselých muzikantů umocní radost dětí při stravování. V čem dětský příbor BAMBINI vyniká?


Soupravu s originálními obrázky veselých muzikantů tvoří dětský jídelní nůž, jídelní vidlička, polévková lžíce a čajová lžička. Jídelní příbor pro dětské stolování, vhodné pro děti od let. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, vhodné do myčky.


Je lehký, bez ostrých hran a odolný, vynikající pro děti, které se učí samy jíst. Jeho používání je bezpečné, mohou s ním jíst i ty nejmladší samostatně stolující děti. Pro děti je zajímavý barevnými obrázky. Již máme doma příbor s autíčky,k mé nedůvěře, že nebude vhodný do myčky, jsem musela uznat ,že obrázky myčka nesmeje,a vnoučata mají každý svůj obrázek.


Výběr správného příboru není jednoduchý úkol. Nože, lžíce, vidličky, lžičky… Měly by se vám líbit, odpovídat vašim nárokům na kvalitu a také splňovat požadavky na cenu. Sada obsahuje – vidličku, nůž, polévkovou lžíci a čajovou lžičku. Příbor je vyroben z prvotřídní nerezové oceli, která je navíc vhodná i do myčky nádobí.


Orion nerez dětský příbor 3ks. Zilverstad Lžička Miff. TESCOMA dětský příbor BAMBINI, muzikanti, ks. Roztomilý dětský příbor Tescoma Bambini pro veselé stolování. Příbor je ozdoben veselými motivy zvířátek a je vyroben z prvotřídní nerezové oceli.


Vhodné pro mytí v myčce. Souprava pro dětské stolovaní z prvotřídního porcelánu s dětským motivem. Veškeré informace o produktu. Kvalitní příbory s veselou tématikou nesmí chybět na žádném jídelním stole, kde jsou i děti.


Chcete vědět, zda je cena 4Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Zabavte svoje děti při jídle a zároveň je naučte správně držet příbor. Veselé barevné obrázky muzikantů na dětském příboru Tescoma Bambini rozvíjí dětskou představivost a vyvolávají radost z každého jídla.


S tímto příborem bude s nadšením jíst každé dítě ve věku od let. Hodnocení a recenze Tescoma Dětský. Veselé motivy zvířátek, princezen i autíček zdobí oblíbené produkty, které jsou určeny speciálně pro naše nejmenší strávníky a nadšené kuchtíky. Vysoké nároky na zdravotní nezávadnost použitých materiálů jsou samozřejmostí! Dětský jídelní příbor Tescoma Bambini s motivy barevných autíček potěší každého kluka.


Příbor je odolný proti ohnutí, vyrobený z nerezivějící oceli a má elegantní plastovou rukojeť, která zaujme malé chlapce i dívky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky