úterý 26. listopadu 2019

Výrobník ledu brema

Lehké a kompaktní výrobníky ledových kostek, ideální do restaurací, barů, laboratoří i domácností. Nakupujte kvalitní a zaručeně odolné výrobníky ledu Brema. Využití naleznou v provozech, které nabízejí chlazené nápoje s příměsí ledu (jmenovitě například coctail bary, restaurace, …), stejně jako v těch, kde se chladí základní suroviny (jmenovitě například laboratoře, zdravotnická zařízení, pekárny, výrobny ryb, …). Prodám výrobník šupinkového ledu Brema Muster 800. Produkce za hod: 9kg.


Odnímatelná filtrační mřížka v čelním panelu výrazně usnadňuje běžnou. Výsledkem jsou pak průzračné a oddělené kostky ledu , které neředí nápoje. Pro výrobu ledu jsou podstatné trysky výrobníku, které jsou u Bremy vyrobeny z kovu. This video is unavailable.


Obchodní podmínky Přeprava zboží Kontakt Poptávkový formulář. BREMA CB 1INOX - prezentační vzorek. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Bez kvalitního šupinkového ledu se neobejde ani žádná. Výrobník ledu Brema - CB 1Inox. Bar představuje oblíbené centrum v každém gastro provozu. Pokud se rozhlédnete restaurací, zábavním podnikem nebo po lobby hotelu, prostor kolem baru bude vždy obsazen.


Je vybavena zásobníkem na le izolovanými stěnami, odvodňovacím samospádem. Lehký a kompaktní model je ideálním pomocníkem do LOBBY barů, kaváren, kanceláří i domácností. Zaoblené kostky o hmotnosti gramů zajistí příjemné ledové osvěžení Vašim hostům a partnerům.


Vzhled výrobníku ledu nám ovlivňují i použité materiály. A jelikož budete mít v kuchyni výrobník ledu po mnoho času, je dobré se zaměřit i na jeho vzhled. Detailní popis produktu.


Výrobník ledu brema

Podíl vody je minmální. Chlazení: vodou nebo vzduchem. Kapacita zásobníku kg (GB 902), kg (GB 903). Prodejní a servisní střediska v Praze, Brně a ve Frýdku-Místku. Naším cílem je, abyste byli spokojeni a aby váš přístroj fungoval bez problémů po co nejdelší dobu.


Porovnání výrobku (0) Zobrazit: Tříděno podle:-. Používá se v pekárenském průmyslu pro zpomalení procesu kynutí suroviny, při zpracování masa do masných výrobků, v obchodních řetězcích při prezentaci čerstvých potravin, ryb, zeleniny apod. Tvorba kostek metedou nástřiku. Základní informace - výrobníky ledu se zásobníkem. Pro provoz je potřeba připojení přívodu vody a odtoku.


K tomu zásobník na 40kg ledu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky