středa 6. listopadu 2019

Termoska na polévku

Thermos Style - termoska na jídlo. Nerezová vakuově izolovaná termoska na jídlo. Skládá se z dvoustěnného těla termosky, uzávěru, skládací lžíce a šálku. Skládací lžíce je opatřena dvěma klouby - ve složeném stavu padne do. Vychytané termosky na jídlo Máte rádi vaše oblíbené nápoje a jídlo horké za každé situace?


Seznamte se s termoskami Esbit.

Vyplatí se i na převoz jídla, protože ho udrží teplé nebo studené několik hodin. Termo misky na polévku za férovou cenu! Vyberte si termo misky na polévku do 5-ti minut. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dopřejte si domácí stravu v práci i na cestách.


Některé termosky mají integrovanou misku a lžíci. Dvoustěnná nerezová termonádoba z oceli, součástí je samostatná miska na jídlo a systém pro vyrovnání tlaku.

Nádoba je potažena stříbrem pro lepší udržení tepelné izolace. Termoska Primus Food Vacuum Bottle 1. Mísa na polévku s pokličkou z kolekce Ivoire působí na prostřeném stole vznešeně díky elegantnímu designu s jemným reliéfním vzorem a zlatou linkou. Použitím mísy na polévku posunete vaše st. Díky dvojité stěně udrží konstantní teplotu vloženého pokrmu po dlouhou dobu. Využijete ji při servírování i pro uchování teploty jídla.


Uvnitř je nerezová mistička - můžete uchovat potraviny i odděleně. Praktické ucho pro snadné přenášení. Víčko dobře poslouží jako miska.


Je vyrobena z nerezové oceli vysoké kvality, BPA free plastu a silikonu. Má vakuové izolační vrstvy udržující jídlo nebo nápoje déle horké či studené(6-hodin). Zdravotně nezávadná, praktická a lehká termoska. Várnice, které budou dále sloužit k přepravě a podávání tekutin jsou opatřeny výpustným ventilem.


Jistým typem várnic je i speciální ohřívač na víno, který zajistí ohřev kyselých nápojů jako je víno, káva či čaj a povrch vnitřní nádoby je plně odolný. Tento klasický model termosky na jídlo se vyrábí již po generace. Je opatřen termostatem a topné těleso je umístěno mimo. Velmi oblíbené termosky Tescoma přináší pohodu a komfort na cesty, na hory nebo dovolenou.


FAMILY se liší nejen pestrou paletou barev, ale především různým využitím. Mrzne, až praští a široko daleko žádná záchrana?

Vybavte se na svou příští sněžnou výpravu lépe. V termosce od značky Pioneer zůstane váš oblíbený pokrm horký až hodin, studený klidně i celý den. Navíc dokonale těsní, takže nenadělá neplechu v. Moderní doplněk do městské džungle?


Značka Pioneer vzala výbavu, na kterou nedá většina výletníků dopustit, a dala jí svěží vzhled.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky