neděle 10. listopadu 2019

Termohrnek barevný

Nebojte se vybrat si neotřelý design a kupte si barevný termohrnek s víčkem na kávu nebo třeba s potiskem či s fotkou v různých objemech (5l). Každé ráno tak bude veselejší a celý den budete mít dobrou náladu. Termohrnek s ohřívačem určeným do auta je napájen 12V. Jsme specializovaný portál změřený na termo hrnky. Ochranný barevný nástřik zabrání nežádoucím škrábancům.


Thermos – dětská termoska s pítkem barevný vzor 3ml.

Termoláhev s praktickým pítkem pro školní děti. FUNtainer je odolná, vodotěsná, vakuově izolovaná termoláhev s brčkem pro př. Dodáváme ve třech barvách. Hrnek termo udrží Váš nápoj dlouho teplý nebo naopak chladný.


Je praktický pro řidiče na cesty, ale i na běžné pití kávy nebo. Barevný set termohrnku a termosky. Luxusním dárkem je i tento velmi praktický set užitečné v mnoha situacích: v kanceláři, v autě a při cestování.


Sada obsahuje termohrnek 4ml a termosku 5ml z naší kolekce Colorissimo, pogumovaný povrch příjemný na dotek. Sada je balena v černé krabici vyplněné pěnou.

L je vyroben z kvalitního plastu a nerezu. Vyberte oblíbenou barvu, vymyslete hezký text a použijte originální motiv. Různé barvy hrnečků mohou být dobrým poznávacím znamením. Přidělte hrnky podle barev různým členům rodiny, různým situ.


Luxusní barevný termohrnek 4ml, reklamní potisk i bez. Reklamní předměty s výběrem propagačního potisku. Slevy až ⚡ Tradiční prodejce s rychlým dodáním.


Hrnek malý barevný s potiskem Watermelon - hrnek. Krásné, sladké a voňavé ovoce co lepšího si přát než ho mít už jen vždy sebou. S Termohrnkem s víčkem Solena si zpříjemníte každou cestu. Ať už se bude jednat o hektické ráno nebo třeba o procházku. Hravý barevný design, který má na sobě stylizované geometrické tvary, dodává hrnečku nepopsatelný styl, díky kterému se stane i skvělým módním doplňkem.


Hrnek velký barevný : Bílý keramický 4ml hrnek s vybarveným vnitřkem a ouškem dle výběru. Lze potisknout levou i pravou stranu nebo obě strany najednou. Vhodný jako originální dárek k narozeninám či k Vánocům, pro partnera, rodiče nebo prarodiče, například s fotkou a vzkazem, popř.


Na e-shopu najdete vše pro dílnu (vybavení, nářadí), zahradu (sekery, pily), domácnost (úkli kuchyňské potřeby) a to za velkoobchodní ceny. Myslíme i na domácí mazlíčky: Krmiva pro psy a kočky. Teď už jen stačí zalít váš oblíbený nápoj horkou vodou, nasadit víčko, zaklapnout krytku a můžete vyrazit!

Krásný barevný porcelánový termohrnek se silikonovým víčkem. Díky dvojité stěně nápoj zůstává velmi dlouho na stejné teplotě. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma termohrnek.


Nějaký hezký termohrnek , raději plastový. Pokud možno barevný , nebo s obrázky, chci ho jako dárek. Dostupný v mnoha krásných barvách. Jeho skryté hrdlo zaručuje dokonalou čistotu po celý den a díky 1 těsnícímu uzávěru můžete být vždy naprosto v klidu. Tento barevný termohrnek nechá zazářit vaší osobnosti a po dlouhé hodiny udrží teplé i studené nápoje při ideální teplotě.


Dvouplášťový barevný termohrnek z nerezové oceli. Snadné pití díky posuvnému víčku ovládanému palcem. Přidejte vlastní potisk na parádní termohrnek. Vlastní termohrnek vytvoříte během chvilky, stačí několik jednoduchých kroků. Na termohrnek můžete přidat fotku, vlastní nápis nebo jiný obrázek.


Váš potisk může být barevný i černobílý. Ta se nachází uvnitř, na povrchu je hrnek opatřen transparentním a černým plastem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky