čtvrtek 28. listopadu 2019

Sušičky dtest

Tyto sušičky prádlo ohřívají, čímž vniká pára a vzduch se naopak trochu ochlazuje. Vzniklá směs vlhkého horkého vzduchu se pak odvádí trubicí, napojenou na větrací otvor ve zdi. Proto řada lidí přistupuje ke koupi spotřebiče, který suchý vánek zajistí zmáčknutím tlačítka. Pro ty, kdo o takové koupi uvažují, máme dobrou zprávu. Valná většina ze otestovaných modelů si navíc odnesla dobré známky.


Pokud chcete urychlit sušení prádla, může se vám do bytu hodit sušička. Nejčastějším typem na našem trhu jsou kondenzační sušičky. Aby se vám investice vyplatila, podívejte se do našeho testu sušiček, kde jsme se nejvíce zaměřili na sušící programy.


Pokud si v dnešní uspěchané době hledáte ideálního pomocníka, který vám ušetří čas strávený údržbou prádla, pak je sušička prádla to nejlepší, co si můžete koupit. Typ sušičky – Prvním zásadním krokem je volba správného typu sušičky. V principu máte dvě možnosti, každá z nich má určité výhody i nevýhody. Trubici přitom nelze napojit na komín nebo vzduchotechniku a. Ventilační sušička – Tento typ sušičky vyžaduje vyvedení větrací trubice mimo dům např.


Kondenzační sušičky prádla – dnes asi nejoblíbenější typ – nevyžaduje žádný odvod vodní páry, ty totiž kondenzují a jsou odváděny do zásobníku, případně do odpadu (což je méně časté). Nadále je můžeme rozdělit na sušičky s tepelným čerpadlem a na sušičky s topným tělesem. Umožňují vysušit nejen ovoce, ale například i houby, či dokonce maso.


Jde navíc o šetrnou úpravu, při které potraviny neztratí cenné živiny a vitamíny. Jejich výběr však může být opravdovým oříškem. Náš srovnávací test proto.


Sušičky dtest

Péče o prádlo zahrnuje různé druhy pracích prostředků (prostředky univerzální, na černé prádlo, barevné prádlo, vlnu), ale i přístroje, které nám tuto péči usnadňují jako pračky, sušičky , žehličky či parní stanice. Všechny sušičky obsahují základní programy pro bavlnu a syntetiku. Kromě nich existuje široká řada dalších programů, například pro džíny, přikrývky, vlnu, sportovní nebo dokonce speciální outdoorové oblečení.


AEG, LG, ELECTROLUX a dalších. Ušetří čas při žehlení, krásně prádlo nadýchá, uspoří místo na balkónu a ještě dokáže odstranit žmolky z oblečení. Venkovní teplota se pomalu snižuje s příchodem podzimu, proto radši nesázejte na slunce se sušením prádla. Test sušiček vám pomůže najít přítele na celý rok.


Sušičky se Značkou kvality dTest skladem. Ročné náklady za energiu pre béčkové sušičky sa pohybujú okolo 1eur ročne, cenovo sa pohybujú medzi 3až 4eur za kus. Prístroje, spadajúce do horších tried väčšinou patria medzi staršie výrobky, ktoré sa už iba dopredávajú. To je dost i pro větší domácnost, kde se pere a suší pro nebo i více lidí. Některé, zejména starší a levnější, sušičky mohou.


Sušička je perfektný nástroj do každej domácnosti. Dokáže prádlo dokonale vysušiť a vyrovnať. Problém nastáva až v prípade, ked si vyberiete nekvalitný model.


Sušičky dtest

Ten nám môže narobiť viacej. Díky sušení v sušičce se prádlo zbaví pylů a dalších alergenů. Všechny dobré sušičky mívají speciální „žehlící“ programy, které vám žehlení usnadní, nebo jej ani nebudete potřebovat. Plynové sušičky jsou často energeticky účinnější, nicméně u nás zatím nejsou příliš rozšířené.


Elektrické sušičky , které dělíme dále na kondenzační sušičky , odvětrávací sušičky a sušičky s tepelným čerpadlem, mají nižší pořizovací cenu. Aj preto sme zozbierali svetové rebríčky, testy sušičiek prádla, recenzie a hodnotenia užívateľov a vybrali sme tie najlepšie sušičky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky