úterý 19. listopadu 2019

Tescoma tlakový hrnec president

Nejen, že významně urychluje vaření, ale také maximálně zachovává chuť potravin. Podle čeho si tlakové hrnce vybírat? Masivní tlakový hrnec s třívrstvým sendvičovým dnem je vybaven třemi bezpečnostními pojistkami a pojistkou proti nechtěnému otevření. Tlakové hrnce PRESIDENT o objemech a litru jsou vhodné pro všechny typy sporáků – plynové, elektrické, sklokeramické a indukční.


Tescoma tlakový hrnec president

Nie je to žiadna veda, moderné tlakáče môžete ovládať aj jednou rukou, u tých vychytanejších napríklad len pootočením poistky. Hrnec je vyroben z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Co napsat - bez těsnění tlakový hrnec nefunguje a časem je potřeba těsnění vyměnit. Tyto tlakové hrnce jsou zárukou snadné, rychlé a šetrné úpravy jakéhokoli druhu potravin. Přímo na regulátoru tlaku na víku hrnce máte graficky znázorněny jednotlivé druhy masa.


Nastavením regulátoru do odpovídající polohy vytvoříte v tlakovém hrnci ideální tlak pro zvolený typ pokrmu : rybu, drůbež, vepřové nebo hovězí maso. The PROMINENT pressure cooker is suitable for all types of cooker: gas, electric, vitroceramic and induction cookers. Cooking with pressure cooker PRESIDENT is signifi cantly faster than standard cooking.


Tescoma tlakový hrnec president

V porovnání cen u tohoto produktu již není zařazen žádný obchod. The operating pressure in the vessel is 0. Luxusní tlakový hrnec se dvěma nádobami 4. Veškeré informace o produktu. IDEALCOOK pro rychlou a. TESCOMA tlakový hrnec MAGNUM 3. Tieto tlakové hrnce sú zárukou jednoduché, rýchle a šetrné úpravy akéhokoľvek druhu potravín.


Možné zakoupit přímo na Heureka. Doprava Zdarma od 9Kč. Otevírání hrnce jen jednou rukou zvládnete díky komfortní sklápěcí rukojeti a speciálnímu bezpečnostnímu uzávěru. Je vybaven masivními úchyty, které nepálí a extra silným sendvičovým dnem.


Třívrstvé sendvičové dno je vhodné pro všechny typy sporáků – plynové, elektrické, sklokeramické a indukční. Skvělý gurmánský zážitek musí mít výborný základ zejména v přípravě. Tescoma tlakový hrnec President Duo 4. Snadné otevírání hrnce jen jednou rukou díky komfortní sklápěcí rukojeti a speciálnímu bezpečnostnímu uzávěru. Být občas pod tlakem může být velmi přínosné.


Zejména s masem a zeleninou to dokáže během chvilky skutečné divy! Nekompromisní kvalita materiáluNádobí které vydrží! Z obavy ze složitého ovládání a bezpečnosti však v řadě domácností chybí, nebo se v něm nevaří.


Před prvním použitím si důkladně prostudujte Návod k obsluze. Tlakový hrnec nepoužívejte pro jiné účely, než k vaření potravin. Ahoj holky, zvažuji pořízení tlakového hrnce. Chtěla nějaký, co má pojistky navíc, protože s ním nemám zkušenost (pro klid v duši) Další požadavek mám, aby byl skladný - tedy ne s tím jedním dlouhým uchem.


Trojvrstvové sendvičové dno je vhodné pre všetky typy sporákov - plynové, elektrické, sklokeramické a indukčné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky