středa 13. listopadu 2019

Tescoma vitamino

New items in our range of products. Find out all the details about the product line Vitamino ! The seasoned oil remains clear - the herbs from the infuser do not enter the oil. Made of excellent borosilicate glass, flexible silicone and resistant plastic.


Tescoma vitamino

Konyhai kesztyűk, edényfogók, törlők és kötények. Szeletelők, reszelők, konyhai eszközök. Excellent for rinsing fruits and vegetables under running water and for serving them. The remaining water from the rinsed food drips into the dish.


Vynikající pro dochucování pokrmů čerstvě mletým pepřem nebo čerstvě mletou solí, drceným chili, sušeným tymiánem a rozmarýnem apod. Mlýnek začne mlít automaticky při. Nevěřte tomu, že „samo se to neudělá“!


Elektrické mlýnky na sůl a na pepř VITAMINO si s kořením poradí raz dva. Stačí je otočit dnem vzhůru a ochotně se pustí do díla. Není třeba je vypínat ani zapínat, do provozu je uvede pouze tento jednoduchý pohyb!


Vynikající pro snadné odšťavňování pomerančů, citronů, limetek i grepů, se dvěma různými odšťavňovacími hlavicemi. Hundreds of items are now available to order online at the click of a button - and delivered to your front door. Unikátní struhadlo s výstižným názvem VITAMINO. V čem je multifunkční struhadlo VITAMINO výjimečné?


Tescoma vitamino

Je vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, který je vůči potravinám velmi šetrný. Jeho čepele jsou dostatečně ostré pro strouhání běžných druhů ovoce a zeleniny a současně jsou při používání bezpečné. Produkty zo série nájdete v týchto kategóriách. Plastové krájacie dosky. Customers who bought this item also bought.


This shopping feature will continue to load items when the Enter key is pressed. Odšťavovač slúži na ľahké vytlačenie citrónov alebo limetiek, rozprašovač na rovnomerné ochutenie pokrmov citrusovou šťavou. Vynikajúci na dochucovanie rýb, šalátov, zeleninových a vyprážaných pokrmov apod.


A műanyag facsaró a citrusfélékkel óvatos, használata során a gyümölcslé nem változtatja ízét sem illatát, hosszabb ideig friss marad. Kiválóan alkalmas narancs, citrom, lime és grapefruit könnyű facsarására, két különböző facsaró fejjel ellátva. Vynikajúce na prípravu pokrmov zdravej výživy a detských pokromv z jabĺk, broskýň, nektariniek, mrkvy, zemiakov, piškótov apod.


The juice preserves its taste and fragrance and remains fresh longer. The different flavoured oils or different types of vinegar enhance the food being cooke as well as prepared foods such as salads and vegetable sides. Boost your recipes with freshly ground coarse salt. This elegant model is distinguished by its grinding mechanism, made of premium ceramics.


Tescoma vitamino

Ez az elegáns modell kitűnik a kerámiából készült daráló mechanizmusával. TESCOMA je českým výrobcem originiálních kuchyňských potřeb, které navrhují a testují čeští designéři v Design centru ve Zlíně, kde také sídlí centrála společnosti. TESCOMA nese označení světový patent a mnoho z nich získalo prestižní ocenění za design, jako jsou RED DOT DESIGN AWARD nebo German. Best Prices Best Products Best Shops Best Reviews Price Alerts Price Trends on idealo.


L on PriceRunner Compare prices from stores Don't overpay - SAVE on your purchase now! Trecie strúhadlo VITAMINO , multifunkčné - žltá myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt recenzie? Tökéletes ételek ízesítéséhez frissen őrölt sóval, frissen őrölt borssal, darált chilivel, szárított kakukkfűvel, vagy rozmaringgal. A készülék automatikusan megkezdi az őrölést ha kimozdítjuk vízszintes helyzetéből, visszaállításkor pedig kikapcsol.


Tescoma vitamino

Elsősztályú kerámia őrlőrendszerének és erős motorjának. Tescoma VITAMINO elektromos sóőrlő.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky