čtvrtek 7. listopadu 2019

Technické tkaniny

Patrí sem napríklad plátno. Charakteristické pre technické tkaniny je sklenené a polyesterové vlákno, ktoré býva pokryté PVC náterom. Naše divize technických tkanin zahrnuje tyto provozy: skárnu přízí, snovárnu, tkalcovnu, barevnu i úpravnu tkanin a pracuje zde více než zaměstnanců. Patříme mezi jednu z nejstarších součástí firmy, proto Vám nabízíme dlouholeté zkušenosti v oblasti výroby režné, barvené a upravované technické i oděvní tkaniny.


Svoje využití nacházejí nejen v nábytkářských a krejčovských dílnách, ale také v dalších odvětvích například také v dopravě, průmyslu, jako ochranné a čistící materiály atd.

Technické tkaniny poskytují díky různým možnostem materiálů, barev a provedení široké spektrum využití. Usporiadať podľa Výrobca. Po dvaceti letech od privatizace společnost své portfolio výrobků rozšířila takovým způsobem, že pro ni dnes není problém úspěšně konkurovat na trhu. Nabízený sortiment technických tkanin zahrnuje alespoň základní skladovou nabídku – kašírované plachtoviny, nánosové PVC plachtoviny, molina, lehké filtrační tkaniny , vatelíny. Konkrétní ceny, minimální odběry a další podmínky Vám rádi sdělíme po zaslání konkrétní poptávky.


Technickými tkaninami rozumieme jemné sitá, ktoré svojim konečným prevedením pripomínajú tkanivo. On October, the company is nationalized and it becomes a part of “Spojené továrny a technické tkaniny ” (the United Factories and Technical Fabrics) of the national company Lomnice nad Popelkou.

A new production programme with 7employees is launched. Easy to apply, professional glass cleaner. Ideal for cleaning all smooth surfaces. Next Day Delivery on Eligible Orders! Vážení zákazníci, chceme maximálně chránit zdraví našich zaměstnanců.


Jako jediný evropský výrobce technických tkanin integrujeme celý výrobní proces – od produkce vlastního polyesterového vlákna, až po jeho zpracování do impregnované technické tkaniny , která slouží jako páteř pneumatik a dopravníkových pásů. Základní nabídku tvoří vatelíny - 1 PES rouna a dále pak netkané textilie určené např. Vatelín je teplá řídká osnovní pletenina užívaná jako izolující vložka do kabátů, jako výztuž do prošívaných přikrývek (tzv.umělé vlákno, neboli rouno). Tahokov je další specifickou součástí katalogu Vyrobeno ze železa, respektive nákupního oddělení Stavební prvky a materiály. Tahokov nebo-li ocelová mřížovina (do plného plechu jsou při výrobě prosekány otvory různých velikostí a tvarů) patří mezi kovové prvky, které jsou ve stavebnictví či zámečnické výrobě používány stále častěji.


Pokud potah zmokne, je třeba co nejdříve markýzu vysunout a nechat řádně proschnout. Platex vyrába a dodáva do 35-tich krajín: knihárske plátna na báze bavlny, ľanu, viskózy a ich zmesí, podkladové plátna pre priemyselné brusné pásy na báze bavlny, polyesteru a ich zmesí, špeciálne technické tkaniny a špeciálne vrstvené papiere. Nerezové technické tkaniny.


Minimální prodejní množství bm. Ponúkané technické tkaniny : PLASTEL, POLYESTER PAD (PLASTEX), IMPREGNOVANÁ PLACHTOVINA, PVC plachtovina, PAD SIEŤOVINA, JUTOVINA (vrecovina), STANOVINA. ZKUŠENOSTI A PROFESIONALITA TUŽENÉ A KAŠÍROVANÉ TEXTILIE PRODUKTY ____ SPOLEČNOST.

Zde se nacházíte Leštění a broušení - Kotouče z technické tkaniny. Krejčovské nůžky ROBUSO pro leváky na všechny technické tkaniny - skelná a karbonová vlákna, Kevlar, Twaron, Dyneemu apod. Kupte si Kraťasy z technické tkaniny na oficiálních stránkách Calzedonia.


Zažijte dlouholetou tradici a kvalitu. Na boku strany si můžete vybrat mezi keramickými a skelnými tkaninami. Ve skelných tkaninách si dále můžete vybrat variantu s hliníkovou vrstvou, vhodnou například jako ochrana při svařování. D Polyester Fabric Oxford textilní plátno PU povlak. Materiál: 1 nylon, 1 polyamid Typ přířezu: M. Textilie vyráběné firmou TEXTIL Kubíček se nepoužívají k výrobě oděvů.


Naše textilie jsou primárně určeny k výrobě obalů horkovzdušných balonů. Přesto je možné textilii použít i pro aplikace v jiných. Tesniace, izolačné materiály a technické tkaniny. Filtračné materiály, geotextília.


PRODUKTY PEVNÉ A ODOLNÉ OBÁLKY TUŽENÉ A KAŠÍROVANÉ TEXTILIE ____ PEVNÉ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky