čtvrtek 14. listopadu 2019

Průtoková konvice

Varná průtoková konvice o objemu l, ohřeje pouze tolik vody, kolik potřebujete. Ohřeje pouze tolik vody, kolik potřebujete. Příprava horkých nápojů během několika sekund.


Je to průtokový automat na horkou vodu. Professor CZ2není jen obyčejná rychlovarná konvice.

Stačí jen stisknout tlačítko a během několika sekund teče vařící voda do vašeho šálku. PROFESSOR CZ 2s nastavením teploty, příkon 20W, objem 2l, ohřeje pouze tolik vody, kolik potřebujete, příprava horkých. Průtoková konvice Tefal, v moc pěkném ztavu. Rychlovarné konvice mají své nezastupitelné místo v našich domácnostech. Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty.


Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření. Horké nápoje tak připravíte během několika málo sekund a ještě u toho ušetříte až elektrické energie.

Vážení zákazníci, od 14. We wish you a good appetite. The cosy eatery with approx. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Ukázka toho jak tento kousek moderní technologie funguje. První konvice , jejíž ovládání vás bude bavit. Sklouznutím prstu nastavíte teplotu ať už pro čaj, kávu nebo dětskou kaši. Tahle konvice bude skvostným doplňkem vaší kuchyně.


Tato stránka využívá soubory cookies za účelem zkvalitňování služeb zákazníkům. Prohlížením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich užíváním v souladu s pravidly ochrany osobních údajů. Buďte obezřetní vždy, když je konvice v provozu, zejména dejte pozor na horkou páru unikající z konvice.


Mějte také na paměti, že tělo kovové rychlovarné konvice se při vaření velmi rozpálí. Nedotýkejte se proto konvice jiným způsobem než uchopením za rukojeť. Rychlá průtoková filtrace (pár minut).


Přijatelné množství vody po filtraci, cca litry.

Ovšem pro úplné naplnění spodní části (pod filtrem) je nutno dvakrát po sobě naplnit horní část (nad filtrem), což ale za nedostatek nepovažuji (jinak by konev vyšla příliš veliká). Objem odnímatelného zásobníku je litry. Spotřebič má automatický odvápňovací program. Ohřívač je energeticky úsporný, ohřeje jen tolik vody, kolik akorát potřebujete. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Technické parametry: Přidat reakci.


Varná konvice bývá nepostradatelnou součástí nejen řidičů kamionu. Konvice je vhodná do auta na každodenní využití na cestách. Přihlášení Registrujte se. Skleněná konvice pro překapávače Bravilor Bonamat. Pro modely Mondo (Twin) , Matic (Twin) , Novo.


Skladem - ihned k odeslání nebo osobní odběr Brno. Hledáno podle parametrů: Text obsahuje varna konvice. Upravit vyhledáván í, zrušit vyhledávání, nové hledání. Kostky 25x25xmm.


Zpříjemněte si cestování a dejte si oblíbený čaj nebo kávu. Hlavná stránka Malé spotrebiče, vysávače, kávovary Príprava kávy a nápojov Rýchlovarné kanvice BOSCH THD2Prietokovy ohrievac vody Filtrino.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky