pátek 8. listopadu 2019

Tescoma plech

Tescoma plech

Kvalitní plech s prvotřídní nepřilnavou vrstvou je pro pečení naslano i nasladko naprosto nezbytný. Logo TESCOMA nesou plechy nízké, hluboké i ty úplně bez okrajů. Všechny samosebou vhodné pro plynové, elektrické i horkovzdušné trouby.


Tescoma plech

Kvalitný plech s prvotriednou nepriľnavou vrstvou je na pečenie na slano aj na sladko absolútne nevyhnutný. Všetky samozrejme vhodné na plynové, elektrické aj teplovzdušné rúry. Nabízíme kovové hluboké plechy opatřené prvotřídním antiadhezním povlakem, a to včetně hlubokého pečícího plechu s plastovým poklopem chránícím pečené pokrmy před okoráním. Inspirujte se u TESCOMY!


Pečící plechy jsou opatřeny prvotřídním antiadhezním povlakem. Vše o nákupu Blog TESCOMA klub Vše o nákupu Blog TESCOMA klub 0. Tento plech má velikost 36xa jsem s ním moc spokojená. Je jen škoda, že větší velikost už je jenom 41xa pak ještě větší.


Já bych potřebovala max cm. Jinak bych si ho vzala také. Na pečení cukroví, sušenek, malých štrůdlů je perfektní. Formy a plechy na pečení DELÍCIA jsou vynikající pro pečení sladkých i slaných pokrmů.


Jsou opatřeny vysoce odolným antiadhézním povlakem, který zabraňuje připalování, vhodné do elektrické, plynové i horkovzdušné trouby, vhodné do myčky. Plech na pečenie hlboký DELÍCIA GOLD 32xcm. DPH) Nie je na sklade Sledovať produkt. Značkový e-shop spoločnosti TESCOMA ponúka originálne kuchynské potreby určené na varenie, pečenie aj stolovanie.


Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli. The UK network for ambitious entrepreneurs. We support founders to scale their startups. You could join a growth programme and take your business to the next level. How do we help UK tech startups?


Plechy jsou hluboké, takže v nich můžete bez problémů upéci buchtu, maso i těstoviny. Tescoma jsou opatřeny prvotřídním antiadhezním povlakem a můžete je vložit do elektrické, plynové i horkovzdušné trouby a následně je pohodlně nechat umýt v myčce. Pečené pokrmy s glancem opravdového mistra kuchaře. Hluboké plechy z řady DELÍCIA.


V nabídce pro vás máme hluboké plechy čtvercového tvaru, a to v tmavém i zlatém provedení. Sú vybavené vysoko odolným antiadhéznym povrchom, ktorý zabraňuje pripaľovaniu, vhodné do elektrickej, plynovej aj teplovzdušnej rúry, vhodné do umývačky. Stovky úžasných vychytávek pro kreativní chvilky v kuchyni – formy, formičky, vály i válečky, které ocení každý, kdo si bez pečení nedokáže život představit. Cukrářské pomůcky DELÍCIA navíc uspokojí i nejnáročnější profesionály. Speciální povrch zabraňuje připalování.


Plech je vhodný jak do elektrické, tak i plynové a horkovzdušné trouby. Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb, které ocení jak začínající kuchaři, tak i profesionálové. Spoločnosť TESCOMA patrí medzi celosvetovo známych výrobcov originálnych kuchynských potrieb, ktoré ocenia ako začínajúci kuchári, tak aj profesionáli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky