úterý 19. listopadu 2019

Rotační struhadlo

Drivers available same day. Vynikající pro snadné a rychlé strouhání a plátkování potravin. Dodáváno se disky pro jemné i hrubé strouhání a plátkování zeleniny, ovoce, ořechů, čokolády, sýra apod. Disky jsou vyrobeny z prvotřídní nerezavějící oceli, struhadlo z odolného plastu.


Rotační struhadlo

Rotační struhadlo snadno a pohodlně nastrouhá sýry, čokoládu, oříšky, piškoty, vajíčka i měkký salám. Skládá se ze tří plastových částí, a tří výměnných planžet. Jednou rukou uchopte drážkovaný plášť a vysuňte přítlačný píst.


Strouhanou potravinu vložte do strouhátka na planžetu, nasaďte píst a. Celo nerezové disky snadno vyměníte a jsou. TESCOMA rotační struhadlo HANDY, disky. Struhadlo Duo s rukojetí. Jemné struhadlo se speciální čepelí.


Bílá miska se struhadlem Zone Peili. Díky jeho konstrukci jej postavíte nad talíř a pokrm jednoduše strouháte bez nepořádku kolem. Pomocí snadno vyměnitelných struhadel připravíte například jemné hoblinky sýru, či proužky a plátky zeleniny.


Stabilitu zajišťují nožičky s protiskluzovou. Ruční, rotační krouhačka je určená pro přípravu krmiv pro hospodářská zvířata Celková výška krouhačky je cm. Nerezový kráječ na knedlíky vám v mnohém usnadní práci při přípravě knedlíku.


Krouhačka na řepu ruční bubnová – domácí krouhač řepy, kruhadlo s ručním pohonem,. Kráječ značky Orion najednou nakrájí až stejných plátků kynutých i bramborových knedlíků silných cca cm. Krájet můžete však i sýrové nebo sladké piškotové rolády, měkké sýry typu mozarella apod. Bubínkové struhadlo Bubínkové struhadlo je ideální pro kontinuální strouhání a plátkování zeleniny, ovoce, ořechů, sýru apod. K dispozici je různých struhadel pro jemné a hrubé strouhání, tenké a silné plátky a struhadlo vhodné na parmazán.


Je dodáváno se disky pro jemné i hrubé strouhání a plátkování zeleniny, ovoce, ořechů, čokolády, piškotů, sýra a mnoho dalšího. Vysoce produktivní rotační struhadlo na zelí a další druhy zeleniny. Pět nožů po obvodě kotouče zajišťuje rychlé a kvalitní strouhání zelí a další zeleniny.


Nože jsou vyrobeny z kvalitního ocelového plechu. Přítlačné destičky jsou dřevěné. Prkénko je opatřeno velkým středovým hrotem z nerezové oceli a pěti pomocnými hroty pro stabilní upevnění kusu sýra. Hoblinkovač s ostrým nerezovým nožemje také vhodný na strouhání čokolády. Tescoma představuje praktické struhadlo , díky kterému bude strouhání či plátkování potravin jedna radost.


Vše zvládnete rychle a jednoduše a hlavně bez zbytečné námahy. Bubienkové strúhadlo Bubienkové strúhadlo je ideálne pre kontinuálne strúhanie a plátkovanie zeleniny, ovocia, orechov, syra a pod. K dispozícii je rôznych strúhadiel pre jemné a hrubé strúhanie, tenké a hrubé plátky a strúhadlo vhodné na parmezán.


Díky „tlačidlu“ nedojde k poranění ruky při strouhání. Rotační čepel je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli, ostatní části z. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky