čtvrtek 21. listopadu 2019

Termoska s pumpou

Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Termosky s pumpičkou na Alza. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Dizajnová termoska s pumpou udržuje perfektnú teplotu nápojov. Horúce nápoje v termoske vydržia po dobu až hodín a studené po dobu až hodín.


Vďaka snímateľnej vrchnej časti je čistenie a plnenie veľmi jednoduché. Vonkajšia časť termosky je vyrobená z odolného plastu s pohodlnou kovovou rukoväťou na prenášanie, vnútorná vymeniteľná čas. Veškeré informace o produktu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Vám pomůže ušetřit čas i peníze.


Vnější část termosky je vyrobena z odolného plastu s pohodlnou kovovou rukojetí pro přenášení, vnitřní vyměnitelná část pak z odolného borosilikátového skla. Vďaka elegantnému vzhľadu vyzerá skvele v konferenčných miestnostiach, reštauráciách alebo hoteloch. Uchová nápoje horké nebo studené, při běžném použití je nerozbitná. Jednodotykový uzávěr z prvotřídního odolného plastu je opatřen kvalitním silikonovým těsněním. TESCOMA termoska s pumpičkou FAMILY COLORI 1. Banquet termoska s pumpou Cullinaria 9l.


Vložka má termoizolační vlastnosti pro udržení teplého i studeného nápoje. Nerezová termoska s pumpou na pohodlné dávkovanie teplých alebo studených nápojov disponuje objemom l. Saténová úprava tela jej dáva elegantný vzhľa vďaka ktorému vyzerá skvele v konferenčných miestnostiach, reštauráciách alebo hoteloch. Pumpovací tlačítko je zamykatelné proti nechtěnému nalévání. Základna termosky je otočná v plném rozsahu - minimalizace manipulace s termoskou. Snadná údržba termokonvice díky širokému hrdlu, odnímatelnému uzávěru a těsnění.


Termoska s pumpou

Niekto to rád horúce, niekto zase chladené. A obom skupinám sa rozhodne hodia praktické termosky. V chladných mesiacoch udržia nápoje teplé, v lete zase zabezpečia, aby ste si svoje pitie vychutnávali ako čerstvo vychladené.


Tuto možnost oceníte především v. BANQUET LAVENDER Culinaria Melaminový sandwich tác s uchy. Inzerát Retro krémová termoska s pumpou v okrese Jindřichův Hradec, cena 150Kč, od mjsvobodovi na Sbazar. Horké nápoje udrží déle horké a studené.


Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Používaním našich stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú dodávať kvalitnejšie služby. Skleněná termoska s jedním šálkem - černá Skleněná termoska ( termoska se skleněnou vakuově izolovanou vložkou) s jedním šálkem o objemu l na nápoje.


Dále má i možnost zastavit pumpu. Skladom Pridať do obľúbených Pridať k porovnaniu. V zimě udrží nápoje teplé, v létě naopak chladné. Ano, řeč je o termoskách. Prvotřídní dvouplášťové termosky v mnoha provedeních oceníte v každé roční době doma, v práci, na výletech, dovolené i při sportovních aktivitách.


Designová termoska s pumpou udržuje perfektní teplotu nápojů. Díky snímatelné vrchní části je čištění a plnění velmi snadné. V zime udržia nápoje teplé, v lete naopak studené.


Prvotriedne dvojplášťové termosky v mnohých prevedeniach oceníte v každom ročnom období doma, v práci, na výletoch, dovolenke aj pri športových aktivitách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky