pátek 29. listopadu 2019

Topné spirály do pecí

GALVANICKÁ TOPNÁ TĚLESA. KERAMICKÁ TOPNÁ TĚLESA Položek na stránku. V LAC jsme na to připravení – stačí, když nám předáte výkresy, vyplníte krátký formulář a do hodin od nás máte novou topnou spirálu. Tato sekce obsahuje náhradní díly na pizza pece. Nabízíme náhradní termostaty na pizza pece a náhradní topná tělesa na pizza pece.


Speciální topné spirály.

Na přání jsme schopni vytvořit i topná tělesa jiných parametrů. Dobrý den, prosím o opravu topné spirály v troubě Mora. Jedná se o výměnu spirály. Bohužel neuvádíte o jakou spirálu se jedná. Bližší informace naleznete v sekci Servis pecí.


Náhradní topné elementy. Vyrábíme a dodáváme náhradní topné spirály z materiálu firmy Kanthal do našich pecí a do pecí ostatních výrobců. Vyrábíme topné spirály do pecí na chemicko-tepelné zpracování.


Jestliže stojíte před rozhodnutím, kde koupit kvalitní vypalovací pec za dobrou cenu, pak jste na správném místě.

V této sekci najdete různé druhy vypalovacích pecí jak pro profesionální použití, tak i pece pro speciální průmyslové potřeby, stejně jako vypalovací pece pro hobby účely. K ohřevu vzduchu, ohřevu olejů a jiných materiálů. Všechna tato tělesa vykazují velkou tepelnou odolnost, pokud nejsou vystavena přímému kontaktu s materiály, které je napadají a způsobují oxidaci topného drátu. V rámci naší činnosti se zaměřujeme mimo jiné na prodej keramických pecí pro školy a jiná školská zařízení. Topné tělesa určena pro různé aplikace.


Spolupracujeme s řadou škol, které od nás pravidelné odebírají keramické potřeby a pro něž také v případě potřeby zajišťujeme prodej keramických pecí za výhodné ceny. Doplňující informace: Jako autorizovaná dílna firmy KANTHAL pro kovové topné elementy průmyslových odporových pecí máme dlouholeté zkušenosti s výpočty a návrhem průmyslových topných systémů. Zajišťujeme dodávky topných spirál do všech odporových pecí. Pro koncovky topných spirál el.


Resistohm 135: Důležité ! Po navinutí spirály doporučujeme spirálu nejprve zahřát na teplotu do 1. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Elementy do odporových pecí vyrobené a připravené k použití.


Tuto pec si pořiďte, když potřebujete testovat materiály při vyšších pracovních teplotách. Pro agresivní vsázky však pec LH není vhodná. Zplodiny by totiž mohly napadnout nekryté spirály nebo cihlovou vyzdívku. Elektrický sporák C 7AW v bílém provedení se sklokeramickou deskou a multifunkční troubou energeticky spadá do úsporné třídy „A“ a potěší užitným objemem trouby l.

V návaznosti na opatření vlády v souvislosti s COVIDjsme s platností od 16. Pece série LE jsou vhodné na zkoušení technologií, kde je kladen důraz především na přesnost rozložení teploty, její řízený náběh i pokles, případně řízené chlazení, a kde je zároveň žádoucí, aby topné elementy nebyly v samotném vnitřním prostoru se vzorky. Ostatní výrobky a příslušenství pecí : univerzální cementační linka a kalicí linka, kalicí lázeň, popouštěcí pec, regulátory teploty pro pece, řízení a monitorování procesů, ovládací a kontrolní panely, měření a regulace, polovodičová relé, snímače hladiny kapalin, regulátory CAL, PID regulátory pro pece LAC. U těchto pecí jsou topné spirály umístěny v drážkách cihel. Vyhřívání kolem celého obvodu pece zaručuje stejnoměrné rozdělení tepla.


Obecně nízké zatížení topných spirál, které jsou zhotoveny z materiálu KANTHAL A umožňuje nižší opotřebení a tím delší životnost. S ohledem na bezpečnost obsluhy a dlouhou životnost jsou topné spirály (u pecí do vnitřního průměru 1mm) vinuty silným odporovým drátem KANTHAL Aa napájeny přes transformátor. Ohřev topnými panely Nová technologie ohřevu topnými panely vylučuje možnost kontaktu či poškození topné spirály. Oproti běžným komorovým pecím s otevřenými topnými spirálami, jde o zcela jedinečné řešení bez rizik nákladných oprav při poškození topné spirály špatnou vsázkou.


Zabývám se výrobou, prodejem a servisem veškerých elektrických pecí. Vyrábím laboratorní muflové pece, odporové topné spirály. Prodávám pece pro keramiku, průmysl a sklářství. Elektrický sporák C 8AW v bílém provedení se sklokeramickou deskou a multifunkční troubou energeticky spadá do úsporné třídy „A“ a potěší užitným objemem trouby l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky