pátek 8. listopadu 2019

Stojan na cd kovový

Stojan na CD kovový s ratanem, na ks. Kovový stojan oceníte jako pořadač na uskladnění kusů CD. V kombinaci s ratanem tvoří působivý doplněk do bytu. Vzhledem ke své výšce se stane velmi dominantním prvkem interiéru.


Představuje postavu s vozíkem. Proto jej určitě potěší netradiční doplněk ve formě stojanu na víno s podobou kuželkáře.

Sleva z velkoobchodní ceny! Otočný kovový stojan na kolečkách, je excelentní systém jak prezentovat paperbacky, video, DVD a CD nosiče, ale také knihy. Osobní odběr Praha - Petrovice. Vyplňte text pečiatky alebo priložte vlastný návrh!


Nábytok - Cd stojan bazár. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Inspirujte se a vyberte si ještě dnes svůj ideální stojan na kytky na FAVI. Osázejte květináče pestrými kytkami. Zavěste je na balkón pomocí držáku na květináče. Nechte kytky vyniknou ve stojanu u vás doma.


Každý den stovky novinek v nabídce. Přesně podle vašeho gusta! A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Tématicky podobné zboží. Upozorním vás, až bude zboží.


SLEVA 5kč na 9kč. POHOV tento moderní, použitý, čistý, nepoškozený reklamní stojan. Kovový spodní podstavec, hliníkový stojan - konstrukce. Těžký, bytelný, plně funkční.


Není určen na venkovní použití - chodník a podobně. Reklamní deska jde výškově posunovat, pod silnou pla. Predám používaný stojan na noviny a časopisy zlatej farby, kovový. Rozmery: výška 43cm, dĺžka 40cm, šírka 37cm.


Osobný odber je možný v Stupave alebo BA-Kramáre.

Možnost použití nejen vodorovně, ale i ve svislé poloze např. Tu som este relativne kratko, ale na overenie spoľahlivosti- na Mimibazari som už vyše rokov a mám viac ako 7kladných hodnotení. Na poštu chodím každý deň, takže veci posielam hneď po pripísaní na účet.


Tieto webové stránky ukladajú v súlade so zákonmi na vaše zariadenie súbory, všeobecne nazývané cookies. Používaním týchto stránok s tým vyjadrujete súhlas. Stylový a netradiční doplněk do domácnosti, který šikovně zamaskuje láhev s vínem. Kovový patrový stojan , v 35cm, průměr max 35cm. Poštovné Kč MRKNĚTE I NA MÉ DALŠÍ INZERÁTY.


Kovový skládací stojan na květináče, který je vhodný do interiéru. Lze ho využít rovněž jako odkládací stolky. Nové, možný osobní odběr po domluvě, čí zaslání poštou. Prodám kovový otočný stojan na CD. Na celkem 1ks CD (4x ks).


Predávame vitríny a regály do obývačky. Veľký výber vitrín a regálov do obývačky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky