čtvrtek 21. listopadu 2019

Pumpička na víno

Praktický uzávěr na láhev vína z nerezové oceli. Tento uzávěr na víno můžete v případě potřeby použít jako vakuovou pumpu (není určeno na pravidelné používání). Skvělý pomocník při uskladnění otevřené.


Sada se skládá s korku a pumpičky. Ideální na otevřené víno nebo šampaňské. Korek s pumpičkou udržuje pach a čerstvost po dlouhou dobu.

Návod na použití: zavřete láhev korkem a do korku dejte pumpičku, která vypumpuje nahromaděný vzduch v láhvi. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce.


Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Vakuové uzávěry na víno , nálevky na víno , dekadenční trychtýře, uzávěry na sekt, značkovače skleniček, kroužky na lahve proti kapkám, čistící kartáče a ubrousky, spínací úchytky sklenic, podtácky pro lahve vína, vakuové pumpičky na víno , seřezávač krytů lahví. Stačí nasadit speciální pryžovou zátku, pomocí pumpy vysát přebytečný vzduch a víno pak ve vakuu vydrží dlouho čerstvé, jak byste je právě otevřeli.


Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Vákuový pumpička na víno včetně dvou uzávěrů - Ibili.

Sada otvíráku a zátky na víno , která byla inspirována sommeliéry. Sada obsahuje: nůž, otvírák na víno a vakuovou zátku (zátka je kompatibilní s různými lahvemi vína) Uzávěr je vhodný pro různé typy lahví, na víno , šampaňské, šumivé víno - se sofistikovaným vakuovým čerpadlem na víno Inovativní dáre. Pokud milujete víno , nemáte co řešit. Vinné příslušenství od značky WMF jen umocní zážitek z každého doušku. Lahve na mléko Lahve na víno.


Vakuová pumpička na víno poslouží k odsátí vzduchu z otevřené lahve a jejímu následnému uzavření. Bojujete s plastovým odpadem? Hromadí se vám doma plastové lahve.


Ušetřete si místo s využitím lisu na pet lahve. Snížením okysličování vína se zachová chuť a vy si pokojně můžete vychutnávat svoji sklenici vína po celé dny. Německá preciznost a nejmodernější technologie tvoří dokonalou symbiózu, pro. Hodí se na pivo, víno i nealko nápoje na jakoukoli zahradní párty.


Patentní uzávěr nedopustí rozlití ani v lednici. Balónkem dodáte potřebný tlak a už se jen těšíte na první doušek. Džbán se hodí na zahradní grilování nebo domácí párty.


Víno udržuje déle čerstvé. Použití: nasaďtě korek na láhev a poté vysajte vzduch pomocí pumpičky.

Vybírejte z rozsáhlé nabídky uzávěrů lahví na vína. Pumpička je vyrobená z nerezové oceli a odolného plastu. V nabídce najdete designové zátky na víno i uzávěry na sekty. Vinařské potřeby skladem! Využijte čtvrteční dopravu ZDRAMA!


Pomocí vakuové pumpy odsajete přebytečný vzduch, patentovaný systém vás cvaknutím upozorní, že je všechen vzduch odsátý a už nemusíte dále pumpovat. Zpomalíte tak proces oxidace a vaše víno tak.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky