pátek 1. listopadu 2019

Vakuová nádoba na kávu

Nic neškodí kávě tolik jako vzduch a vlhkost. Jak kávu udržet déle čerstvou. Nicméně velmi doporučujeme nádoby CoffeeVac z USA.


Dále u nás v sortimentu najdete i mlýnky na kávu s integrovanou keramickou dózou na kávu , které vám ušetří nejen místo, ale i nepořádek při přesýpání kávy. Airscape vákuovacia nádoba na kávu čaj 850.

Vákuová nádoba na potraviny červená. Externý priemer 120ml, výška 1ml. Vzduch odčerpáte jedným jednoduchým pohybom. Káva prípadne iné potraviny vydržia takto dlhšie.


Vyrobená z nehrdzavejúcej ocele. DE LONGHI DECC 50 vakuová dóza na kávu DECC 500. Automatické vákuovanie kávy, stačí zavrieť - jednoduchý batériový systém pri uchovávaní vždy čerstvej kávy - vyberacia nádoba na kávu - kapacita: 1. Dóza na kávu vakuová Delonghi.

Pro zavření a otevření stačí pouze stisknout tlačítko na. Nádoba na kávu Pride of Place zelená. Planetary design dóza na kávu mocha 4g. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Select your language: International Argentina Australia Bangladesh (English) België (Nederlands) Belgique (Français) Brasil Cambodia (English) Canada (English) Colombia Česká Republika Danmark.


Mletá káva, ak je vystavená vzduchu a svetlu, rýchlo stráca svoju typickú arómu. Vakuová dóza na zrnkovou kávu. Použitím vákuovej pumpy odstránite vzduch a dymové steny nádoby neprepustia ultrafialové žiarenie, takže káva zostane prvotriedna až do poslednej šálky. Fellow Atmos je odolná, vzduchotěsná, vakuová nádoba na zrnkovou kávu.


Díky integrované pumpě odsajete vzduch zevnitř a to bez použitý dalšího čerpadla. Specifikace: Kapacita 7ml (asi 2g kávových zrn). Nová vakuová nádoba na znrkovou kávu má jednoduchý bateriový systém pro uchování vždy čerstvé zrnkové kávy – stačí vložit baterie, nastavit vakuum (pouze 1x, každých hodin, každých hodin, či každých hodin), nasypat kávu a uzavřít víko pomocí rukojeti – cca za minutu od uzavření je vakuové.


Stačí otáčet víkem tam a zpět. Nová vákuová nádoba na zrnkovú kávu Má jednoduchý batériový systém pre uchovanie vždy čerstvej zrnkovej kávy – stačí vložiť batérie, nastaviť vakuum (iba 1x, každých hodín, každých hodín, či každých hodín), nasypať kávu a uzavrieť veko.

Pomocou rukoväti – cca za minútu od uzavretia je vákuové. Víte, proč baristé v kavárně vždycky melou kávu až těšně přes zpracováním? Mletá káva si totiž udrží správnou chuť a aroma nanejvýš pár desítek minut. Zrnková je na tom lépe, ale musíte ji správně skladovat – k tomu slouží speciální vakuová dóza Delonghi. Možnost uskladnění dóz na sobě.


Zákazníci, kteří kupují mletou kávu , se spoléhají na výbornou konzervaci vakuového balení kávy. DeLonghi DECC 5Elektrická vakuová dóza.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky