úterý 5. listopadu 2019

Vakuová zátka na víno

Zátku lze použít na všechny typy láhví vína. Tato elegantní vakuová zátka víno nejen uzavře, ale po odsání vzduchu uchová kvality jeho buketu a chuti po dobu několika dnů! Použití: Tento výrobek slouží k prodloužení čerstvosti vína.


Odsáním vzduchu z lahve vytvoříte vakuum. V nabídce máme také speciální zátky v podobě vakuové zátky na víno. Jedinečná kombinace vakuové pumpy a zátky na víno v jednom se postará, aby Vaše nedopitá láhev vydržela ještě o něco déle svěží. Nabízíme kvalitní zátky na víno a na šampaňské v elegantním i originálnějším provedení. Profesionální vakuová pumpa na víno bezpečně odsaje vzduch z láhve, a tím uchová kvality načatého vína až po několik dnů.


Nasaďte pumpu na hrdlo láhve, otočte pumpou proti směru hodinových ručiček a povytažením k sobě odsajte vzduch. Dárková sada otvíráku a zátky na víno Pěkná dárková sada otvíráku a zátky na láhev vína, balená v červené přepravní krabičce bude vhodným dárkem pro stylové otevírání a uchovávání vína. Vakuová zátka na víno zabraňuje oxidaci vína, víno uchová svěží a bez změny chuti. Zátka na neperlivé víno pro uchování jeho chuti a zabránění oxidaci. Sada zátek od italské značky ILSA obsahuje ks zátek vyrobených z nerezu, na kterých najdete praktickou datumovku.


Dobré víno se nemusí vypít během jediného večera, ale v otevřené láhvi je pak vystaveno oxidačnímu procesu: Kyslík bez přestání působí na víno a mění jeho charakteristiky. S touto zátkou si ale originální chuť každého vína budete moct užívat výrazně déle: Po stisknutí tlačítka vytvoří zátka v láhvi vakuum. Pumpičkou odsajete vzduch z nedopité láhve a víno tak zůstane déle čerstvé. Stačí láhev zašpuntovat touto zátkou a několikrát zapumpovat stlačením pumpičkovu v horní části. Kč 10Kč bez DPH 12Kč 1031.


Zátka na víno - barevné sklíčko (assort) 8Kč 7Kč bez DPH 8Kč 7Kč bez DPH Skladem ks. Tato vakuová zátka na víno uchová Váš nápoj v otevřené lahvi čerstvý po několik dní. Pomocí vakuové pumpy odstraňte vzduch z lahve a zabráníte tak oxidaci nápoje.


Praktický pomocník do domácnosti, restaurací, barů i kanceláří. Uchovajte si víno v dobrom stave s touto vakuovou zátkou na Víno. Priložíte na vrch fľaše a vypumpujete vzduch von! Otvírák na víno LONGLEVER, modrý OM106.


Luxusní otvíráky na víno LONGLEVER - oficiální otvíráky italské asociace someliérů A. Associazione Italiana Sommelier), která je uznává jako jedny z nejlepších otvíráků na světě! Dokonalý mechanismus dvou páček a nadstandardně dlouhé vývrtky umožňuje hladké a bezpečné vyjmutí korku - bez jeho poškození. Perfektní, pokud chcete na pár dní ušetřit víno - Nuance.


Jenže když láhev vína otevřeme, je téměř nemožné již vytaženou zátku „narvat“ zpět do hrdla. Aby víno nezvětralo a chutnalo stejně jako při prvním otevření. Vakuová pumpa vhodná pro každého milovníka vína - Leopold Vienna. Bredemeijer, Zilverstad a Leopold Vienna. Leopold Vienna nám nabízí atraktivní sortiment nejen pro milovníky vína, kávy, čaje, ale i pro nadšence do.


ILSA Zátka na víno vakuová ks nerez. Tento druh speciální vakuové pumpy na víno si zamilujete! Jedná se totiž o zátku a vakuovou pumpu v jednom.


Elegantní vakuová zátka víno nejen uzavře, ale po odsání vzduchu uchová kvality jeho buketu a chuti po dobu až dnů! V soupravě najdete vakuovou pumpu a dvě zátky na uzavření lahve. Zabaleno v plastickém obalu.


Sada otvíráku a zátky na víno , která byla inspirována sommeliéry. Sada obsahuje: nůž, otvírák na víno a vakuovou zátku ( zátka je kompatibilní s různými lahvemi vína) Uzávěr je vhodný pro různé typy lahví, na víno , šampaňské, šumivé víno - se sofistikovaným vakuovým čerpadlem na víno Inovativní dáre. Principy ochrany soukromí na PriceOrcan.


Price Orcan se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Inzerát Zátka vakuová na víno v okrese Plzeň-město, cena 100Kč, od PetrDobrak na Sbazar. Plně funkční, nepoužívaná-jako nová. Máte-li zájem o zboží včetně potisku, tak nás prosím kontaktujte o individuální nabídku.


Cena za produkt: 3Kč Vaše cena produktu bez D. Přes zátku vysajete vzduch z lahve a udržíte tak vaše víno déle v dobré kvalitě. Aerátor na víno Exclusive PERFEGI EA008. Díky prodlouženému profilu a úzké trubici dokáže nálevka naplno rozeznít aromatické a chuťové tóny i starších a archivních vín.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky