pátek 22. listopadu 2019

Talíře z tvrzeného skla

Vítejte v kategorii skleněné talíře , kde můžete objednávat talíře z tvrzeného skla. Veškeré produkty jsou vyrobeny pouze z kvalitního materiálu, který Vám zaručuje dlouhou výdrž. Skleněné talíře můžete vybírat v několika zajímavých barvách, které můžete sladit s Vaší kuchyní. Naše misky na těstoviny se ideálně hodí na italské speciality nebo dušené maso se zeleninou.


Nabízíme různé tvary, velikosti i styly, takže najdete ty pravé pro každou příležitost.

Můžete si pořídit i další talíře a misky ze stejné série a vytvořit si celou jídelní sadu. V kategorii skleněné dezertní talíře Vám nabízíme talíře z čirého skla v klasických kulatých, ale také moderních hranatých designech, dále pak sklo tvrzené s různými dekory či sklo kouřové. Skleněné dezertní talíře nabízíme v sadách i samostatně, veškeré výrobky jsou vhodné do mikrovlnné trouby a do myčky. Talíř klasického tvaru z tvrzeného skla s hezkým dekorem v barvě moka je vhodný do každé domácnosti.


Sada talířů francouzské výroby z tvrzeného opálového skla. Zajímavá kombinace černé a bílé se hodí do moderních interiérů. Cadix jídelní souprava d.

Tato souprava je z odolného tvrzeného skla a nese značku Luminarc. V kategorii skleněné hluboké talíře Vám nabízíme talíře z čirého skla v klasických kulatých, ale také moderních hranatých designech, dále pak sklo tvrzené s různými dekory či sklo kouřové. Talíře na pizzu z tvrzeného skla jsou. Skleněné hluboké talíře nabízíme v sadách i samostatně, veškeré výrobky jsou vhodné do mikrovlnné trouby a do myčky na. Detailní popis produktu.


Nádobí je vysoce odolné proti poškrábání, otěru, tepelnému šoku, je neporézní a tudíž zabraňuje usazování bakterií, udržuje teplotu pokrmů, je 1. Je vyrobeno z vysoce nárazu - odolného tvrzeného skla , které má výjimečné vlastnostmi, a to mechanickou i tepelnou odolnost. Sada talířů z křišťálového skla Nachtmann Sphere, ⌀ cm. Tvorby Romana Kvity, studenta VŠUP v Praze, si povšimla i bavorská sklárna Nachtmann, která tak s ním navázala spolupráci a nechala mu volnou ruku pro vznik nové kolekce křišťálového skla Sphere.


Bílá sada talířů a mísy francouzské výroby z tvrzeného opálového skla. Mělký talíř CREMA, ¤ cm. Proč zrovna láhev ze skla ? Láhve ReTap jsou vyrobeny z tvrzeného borosilikátového skla.


Obsahují vysoké procento oxidu křemičitého (silica) a oxidu boritého – proto název „boro-silikátové sklo“. Hodnocení produktu:. Dezertní talíř Moka Brown značky Luminarc má originální styl s etnickými prvky v barvě bronzu, je vyroben z fluoru-vápníkového a tvrzeného skla , které je vystaveno zvláštnímu.

Originální nádobí tvrzené opálové sklo bílé barvy je odolné vůči rozbití a je lehčí než porcelán. Toto Ebto Opal glas je vhodné pro školní jídelny, školky, nemocnice, domovy seniorů, závodní jídelny a další provozy veřejného stravování. Get without the ads. Skip trial month free.


Talíř byl vyroben ve Francii a dovezen do České republiky. Průměr talíře je 1cm. Talíř je jak vhodná do míčky tak do mikrovlnné trouby. Kvalitní jídelní soupravy jsou nezbytnou součástí vybavení domácnosti.


Jídelní souprava nebo praktická sada na servírování vám bude dobře sloužit a díky originálnímu designu také ozdobí váš jídelní stůl. Vyberte si z jídelních sad z tradičního porcelánu nebo například moderního opálového skla. Vyrobeno z tvrzeného odolného skla.


Vhodné do myčky na nádobí. Sada obsahuje : 6x talíř mělký, 6x talř hluboký, 6x talíř dezertní, 1x salátová mísa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky