pondělí 18. listopadu 2019

Stavitelné podpěry

Přestavitelné podpěry slouží pro podepření a zajištění zvednutých břemen jako jsou automobily, stroje či jejich části a zajišťují tak bezpečnou práci a pohyb pod zvednutým břemenem. Použitím přestavitelných podpěr si zajistíte dostatečný prostor mezi břemenem a podlahou pro jakoukoliv práci jako je např. Podpěry pro přesné měření při zakládání obkladů.


U nás můžete zakoupit podpěru stavitelnou s pojistkou s nosností tuny s nastavitelnou výškou 2mm až 4mm. Stavitelné podpěry jsou vhodným doplňkem při zajištění zvedání těžkých břemen či nákladů, např.

Podpěra má hřeben pro přesné nastavení výšky a zajištění díky. Výškově stavitelné podpěry. Díky podpěrám pod auta (nebo též „kozám“), si auto podložíte a zůstane zvednuté. Naše podpěry můžete nalézt v různých provedeních a nosnostech, tak aby si vybral opravdu každý.


Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme. Kč Ušetříte: 5Kč bez DPH. Profesionální stavitelné podpěry.

Zdvih: 2- 4mm Kvalitní materiál. Patentovaný design (viz galerie). Hřebenový mechanismus s pojistným kolíkem. Určeny pro osobní automobily, SUV a dodávky.


Nejsou určeny pro podpírání těžkých nákladních vozů! Stavební podpěry lze použít jako součást stavebního bednění. Základní informace o podpěrách.


Hledáte kvalitní stavitelné podpěry ? Najdete zde stavitelné podpěry pro profesionály v TOP kvalitě i stavitelné podpěry za férové ceny, vhodné především pro kutily a domácí využití. Párový stavitelské podpěry , stavitelské podpěry s pojistkou. PRO VLASTNÍ BĚZPEČNOST.


STAVITELNÉ PODPĚRY 2T, 3T, 6T , 12T. Pečlivě přečtěte a následně uschovejte tento manuál pro pozdější použití, prosím. Změna údajů bez upozornění vyhrazena ! V naší nabídce naleznete levně profi i hobby podstavce pod auta, kozy a výškově stavitelné podpěry.

Autozvedáky, stojany, podpěry Objednávky zasíláme bez omezení. Dočasně máme uzavřenou pouze kamennou prodejnu v Brně, tudíž osobní odběr není možný, prosíme využijte dopravu balíků z nabídky přepravců. Kupte si stavitelné podpěry za minut! Schéma výškově stavitelné podpěry Autor: Archiv ireceptar.


Ve spodní části výřezů jsou vyvrtány kruhové otvory, kterými je provlečen řetízek. Jeho krajním článkem je provlečen šroub nebo kus závitové tyče, jištěný matkami, aby se z řetízku samovolně nevyvlékl. Zobrazit: Seřadit podle Rychlý náhled.


Vy nič neposielate, my si pre tovar pošleme dopravu, ktorú zaistíme. Břemeny jsou myšleny automobily, stroje, či jejich části.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky