středa 6. listopadu 2019

Servis praček aeg

Check Out servis on eBay. Fill Your Cart With Color today! Find It All On eBay with Fast and Free Shipping.


AEG používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Kromě toho používáme rovněž obsah třetích stran.

Některé informace mohou být. Poskytneme kompletní servis při řešení oprav praček. Již se Vám nevyplatí oprava staré pračky a uvažujete o koupi nové?


Nákupem novějšího modelu pračky získáte opět plnou záruku, ale hlavně vyspělejší technologie, které se odrazí na nižší spotřebě el. Provádíme pozáruční servis a opravy praček , myček a sušiček. Poskytujeme servis , prodej a poradenskou činnost pro spotřebiče AEG , Electrolux, Zanussi a ostatních výrobky distribuované skupinou Electrolux domácí spotřebiče. Praha a okolí od 50kč.


OPRAVY PRAČEK , OPRAVY MYČEK, OPRAVY SUŠIČEK, Výměna manžety, Výměna čerpadla, Oprava programátoru. Díky této tradici jsme autorizovaným servisem a významným partnerem pro řadu značek.

Opravy praček provádíme již přes 50-let. Telefonicky s vámi domluvíme termín opravy tak, aby Vaše pračka byla opravena v co nejkratší době a dle Vašich časových možností. Na provedenou opravu vždy vystavíme doklad. Při předložení tohoto dokladu při naší příští návštěvě u Vás Vám bude. Nejdéle do druhého dne a vždy ihned u Vás na místě.


Možnost online objednání. Dbáme zejména na pečlivost a osobní přístup ke každému zákazníkovi. Další neopomenutelnou doménou naší společnosti je nabídka nových spotřebičů značek Electrolux, AEG a Zanussi dle Vašeho. Elektroservis Živěla - záruční a pozáruční servis elektrospotřebičů, prodej náhradních dílů Vážení zákazníci, MÁME OTEVŘENO, ikdyž s drobnými omezeními. Již 25let zajištuji opravy automatických praček , myček nádobí a sušiček prádla v Brně a okolí.


Opravované zboží můžeme opravit u Vás doma nebo u nás na prodejně, kde máme i servis. Jste z Mladé Boleslavi a blízkého okolí a hledáte servis , který nabízí kvalitní služby za rozumné ceny? Našim klientům nabízíme prvotřídní servis praček a individuální přístup ke každé zakázce. Stejně tak poskytuji pozáruční servis praček a sušiček či poradenství.


Ochotně poradím, jak pečovat o pračku, aby. Porouchala se vám pračka, myčka či sušička? Přijedeme na opravu porouchaných praček až k Vám domů, aniž byste je museli přepravovat k nám do provozovny.


Celý servis provedeme přímo u Vás.

Rychlost, kvalita, spolehlivost, příznivé ceny. Spokojený zákazník je pro nás důležitý. AEG SKP11GW SPOJOVACÍ MEZIKUS pračka-sušička s vysouvací policí. Určený pro modely AEG má stejně jednoduchou instalaci jako SKS 1od výrobce Whirlpool a zde jsme už video přidali.


Máte rozbitou pračku či jiný elektrický spotřebič. Máme bohaté zkušenosti se servisem bílé techniky a nabízíme příznivé ceny oprav, pračky, myčky, sušičky, trouby, varné desky, mikrovlnky. Autorizovaný krajský servis značky AMICA, Panasonic. Servis a opravy mikrovlnných trub. Zajišťujeme kompletní pozáruční servis praček , myček a sušiček, a to všech typů a značek.


Kromě výše uvedeného se také specializujeme na prodej domácích spotřebičů. K dnes stovkám modelů praček existuje množství různých náhradních dílů, navíc s cenami se měnícími. To znamená, že: - je-li při opravě třeba vyměnit náhradní díl, na místě Vás seznámím s jeho cenou dle aktuálního ceníku. Pro objednání opravy volejte kdykoliv mezi 10. Na této stránce najdete stručný popis a ceny oprav, které jsme za poslední doby u praček AEG prováděli.


V případě, že se jedná o dražší opravu a oprava pračky by byla nerentabilní, nabídneme zákazníkovi možnost koupě nové pračky za zvýhodněné ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky