pondělí 11. listopadu 2019

Zapékací misky tescoma

Zapékací misky tescoma

Porcelánové zapékací misky vynikající pro přípravu pokrmů v pečicí troubě. V nabídce kulaté i podélné porcelánové zapékací misky různých velikostí včetně unikátní silikonové misky pro přípravu a uchování pokrmů. Misky na pečení V nabídce TESCOMA je najdete v mnoha provedeních – plastové, porcelánové i revoluční silikonové, které jsou vhodné do mrazničky i mikrovlnné trouby a ocení je stoupenci zdravého životního stylu.


Tieto stránky používajú súbory cookie. Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním. Ideální k pečení, zapékání, servírování a skladování pokrmů.


Vhodné do všech typů kuchyňských trub. Jedinečné silikonové misky s poklicí vyrobené ze žáruvzdorného silikonu vynikající pro přípravu dietních pokrmů v mikrovlnné troubě v páře i jejich zapékání v troubě. Vynikající pro pečení, zapékání, servírování a skladování pokrmů. Při poskytování služeb nám pomáhají cookies.


Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Stovky úžasných vychytávek pro kreativní chvilky v kuchyni – formy, formičky, vály i válečky, které ocení každý, kdo si bez pečení nedokáže život představit. Cukrářské pomůcky DELÍCIA navíc uspokojí i nejnáročnější profesionály.


Pekáče a zapékací mísy značky TESCOMA. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Každý mesiac niečo navyše! Pozrite si najnovšie vychytávky, svetové patenty a svieže nápady.


Zapékací misky tescoma

Doprajte si originálne kulinárske gurmánske zážitky s kuchynskými pomocníkmi TESCOMA. Celonerezové, celoskleněné nebo kombinované pekáče s kovovou spodní částí a skleněným poklopem. V nabídce nerezový pekáč s roštem i unikátní skleněný pekáč s poklopem a žáruvzdornými nožkami pro bezpečné odkládání pekáče vytaženého z trouby na kuchyňskou linku nebo jídelní stůl.


Keramické zapékací misky na přípravu suflé, créme. Zapékací misky a mísy z porcelánu a keramiky. Miska na creme brulée vyšší - BANQUET Skladem. Klasický kulatý i odvážnější hranatý tvar poskytne dostatek prostoru pro vkusné servírování. Veselé motivy dětské řady jistě potěší vaše nejmenší.


Sviatočná hus aj obyčajné šunkové fliačky iste ocenia robustný pekáč s antiadhéznym povrchom či priehľadný pekáč z prvotriedneho skla. Pečte bez pripaľovania a bez starostí – za kvalitou si stojíme a ku všetkým pekáčom poskytujeme predĺženú záruku! Pekáč a zapékací mísa patří k základní výbavě každé kuchyně.


Doplňte tu vaši o litinový, keramický či smaltovaný pekáč s víkem. Nebo volte zapékací mísu, skleněnou či keramickou. V menších keramických a porcelánových zapékacích miskách jídlo efektně i naservírujete. Dopřejte si pohodlné vaření. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování.


Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Vyrobeno z prvotřídního silnostěnného. Novinky v sortimentu Tescoma - zapékací misky gusto rouge. Součástí francouzské gastronomie jsou tzv.


Jde o keramické jedno až dvouporcové misky s poklopem ve více variantách. Inzerát Misky zapékací Tescoma v okrese Jindřichův Hradec, cena 100Kč, od andelabe na Sbazar. Popis: Nové, nerozbalené, nepouživané, vhodné jako dárek, cena za obě misky. Poštovné 150Kč, Česká pošta. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám.


Kvalitný plech s prvotriednou nepriľnavou vrstvou je na pečenie na slano aj na sladko absolútne nevyhnutný. Logo TESCOMA nesú plechy nízke, hlboké aj tie úplne bez okrajov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky