středa 20. listopadu 2019

Talíře luminarc

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Jsou hygienické, protože nezadržují bakterie. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! A to ani po opakovaném mytí v myčce. Všechny sady jsou vhodné do myčky a mikrovlnné trouby.


Produkty LUMINARC na jednom místě - Heureka. Výrobky této značky dosahují opravdu vysoké kvality a to díky. Více informací o OD KARLA. Příslušenství do kuchyní a jídelen.

Nádobí, hrnce, servisy, příbory. Houpačky, stoly, židle. HOSTINA, JAK MÁ BÝT Ať už se jedná o snídani, oběd nebo večeři, jen těžko bychom se dokázali obejít bez talíře a přitom si zachovat důstojnost. Jsou nejen praktické, ale zároveň jsou prostředkem k opravdu stylovému stolování.


Cadix jídelní souprava d. Základním materiálem je ploché plavené hladké sklo zbavené veškerých nečistot. Postup výroby spočívá ve spojení dvou vrstev skla – jedné čiré, základní a druhé barevné, dodávané ve formě prášku. V kategorii talíře si můžete vybrat originální sady talířů, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně i jídelny. Vyberte si ze široké nabídky materiálů a barev, které se líbí právě Vám.


Veškeré talíře Vám nabízíme jednotlivě, ale také ve vhodných sadách. Sklo je podrobeno speciálním tepelným upravám, s cílem zajistit lepší kvalitu a odolnost vůči nárazům a otřesům. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Jakmile objevíte ten pravý porcelán, už pro vás nádobí nebude jen podložka pod jídlo.


Z pěkných talířů si naplno vychutnáte každé sousto. Talíře bazar Srdečně Vás vítám ve svém bazaru. Kompletní nabídka produktů z kategorie talíře ponúkaná pod značkou luminarc , která je zárukou kvality.

Prohlédnete si také další produkty v našem katalogu. Akční produkty v kategorii talíře jsou označeny modrým štítkem. Pečlivý výběr materiálů, četné testy a studie, umožnili získat sklo, dokonale hladké zbavené pórovitosti, odolné vůči skvrnám a zápachu, takže je 1 hygienické. Rádi vám poradíme s výběrem.


Talíř byl vyroben ve Francii a dovezen do České republiky. Průměr talíře je 1cm. Talíř je jak vhodná do míčky tak do mikrovlnné trouby. V této kategorii naleznete kusové porcelánové talíře do domácnosti. Jsou zde samostatně rozděleny do podkategorií talíře obvyklých tvarů jako jsou talíře mělké, hluboké či dezertní, ale také talíře méně obvyklé jako je talíř na koláč, dortový talíř, klubové či servírovací talíře.


Luminarc přikládá velký význam na bezpečnost výrobků. Lze je používat v mikrovlnné troubě i mýt v myčce nádobí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky