středa 4. září 2019

Vintage cedule

Americké kovové retro cedule bylo kdysi velice těžké sehnat. Ovšem nyní si je můžete kdykoliv objednat a vyplnit prázdno na zdi, které doma máte. Vintage cedule mají vždy originální podobu. Omezené množstvím do vyprodání motívov a časem akce.


Najširšia ponuka dekoračných retro cedúľ. Skrášlite si svoj byť, kanceláriu alebo kaviareň.

Najlepšie ceny trhu a všetko okamžite skladom. Nemusíte stěhovat nábytek, nemusíte tapetovat, ani malovat. Stačí pořídit si nevšední stylovou dekoraci z naší bohaté nabídky. Nádherné plechové retro cedule jsou navíc prakticky nezničitelné, takže mohou zdobit nejen byt a kancelář, ale i hospodu či dílnu. Dekorační plechové cedule mají širokou oblast využití.


Naše stránky se zaměřují na automobily, motocykly, staré reklamy amerického stylu a podobně. Nejčastější motivy, které zde najdete, jsou například Indian, Harley Davidson, Route 6 Ford Mustang, Chevrolet, Plymouth, Porsche a mnoho dalších. Dekorace Cedule Hledat text Cena Levné do 2Kč 2- 8Kč Od 8Kč -Hledat Barva Materiál plechové smaltové dřevěné plastové keramické Motiv citáty a nápisy reklama města krajina květiny auta film Styl retro vintage.


Plechové retro cedule , retro-darky.

Aktuálna ponuka kde nájdete retro Cedule. Momentálne v ponuke druhov. Odesláním údajů souhlasím se zpracováním osobních údajů v rozsahu a za podmínek uvedených v Prohlášení o ochraně osobních údajů.


Retro plechové cedule s vintage motivy, smaltované cedule. Nostalgické plechové cedule v nás vyvolávají určité pocity nostalgie, podobně jako hodiny Roger Lascelles, které stojí přinejmenším za prohlídku. Vám nabízí velký výběr retro výrobků jako jsou nástěnné hodiny a venkovní hodiny, plechové retro cedule , kabelky nebo teploměry. Nezapomněli jsme ani na retro oblečení a módní doplňky,vyberte si tričko s oblíbeným motivem nebo náhrdelník na krk.


Cedule jsou vynikající dárek pro vtipné potěšení nebo bo zkrášlení interiéru osobního nebo komerčního prostoru. It can be hung inside or outside. These are hand made so please allow for slight differences in the design and the metal. No two will be the same. Také neradi čekáte na vybrané zboží, které Vám prodejce doručuje několik dlouhých dnů.


U nás se toho bát nemusíte. Všechny retro cedule máme pro Vás připravené skladem. Nyní je tedy jen na Vás, pro jakou variantu se rozhodnete. Texty nebo obrázky rozzáří každý prostor.


Ošumelá staro pôsobiaca plechová retro tabuľa, či drevená ceduľa, alebo vintage a nostalgia štýl, všetko samé dobré a srdcu lahodiace veci, ktoré jednoducho musíte mať doma. Môžete s nimi dekorovať vašu kuchyňu alebo obývačku, pretože vintage rustikálny štýl plechových cedúľ sa tam jednoducho hodí! Samozrejme, že máme ceduľu Route pre tých, ktorí zbožňujú divoké cestovanie.

Vytvorte si koláž, alebo nájdite vašu obľúbenú plechovú ceduľu! Free Shipping Available. Cedulka je z plechu a výborně doplní třeba studentský pokoj.


Cedulku můžete také někomu věnovat, jde o velmi originální dárek. Prodáváme krásné retro plechové cedule. Tyto cedule jsou stylové, dají se využít jak v komerčním interiéru tak v domácnosti, ve které vládne originalita. Vytvořte si takovou atmosféru doma, ve vaší garáži, dílně nebo pracovně.


Vyberte si ze stovek plechových reklamních cedulí všech velikostí a tvarů, které dovážíme výhradně od výrobců v USA. Cedule jsou vyrobeny z plechu a potišténé sítotiskem s ochrannou vrstvou proti odření a UV záření. Krásná plechová dekorace do jídelny nebo kuchyně, pro všechny milovníky vintage stylu a dobré kávy!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky