pondělí 16. září 2019

Plastové kelímky na kávu

Velký výběr kelímků včetně pevných kelímků s ouškem. Piccolo, espresso, café latte? U nás najdete kelímek pro každou velikost kávy. Nejen v zimních měsících jistě oceníte kelímky z termo materiálu,.


Proč vratné plastové kelímky na kávu GoCup?

Každý rok se pouze v České Republice a na Slovensku použije zhruba 6milionů jednorázových kelímků na kávu s sebou , které se po pouhém jednom použití vyhodí do koše - 60. Prodávame vratné plastové kelimky : vratné kelímky , vratné kelímky na pivo, plastové krýgle s uchem, vratné kelímky na nealko, vratné kelímky na koktejly, vratné kelímky na sekt, vratné kelímky na víno, vratné kelímky na lihoviny, vratné kelímky na kávu , vratné kelímky na svařák, plastové talíře. Objednejte si vratné plastové kelímky na kávu GOCUP ve velikostech - S, M a L. Na rozdíl od jednorázových kelímků z měkčeného plastu, jsou kelímky GOCUP vyrobené z kvalitního zdravotně nezávadného polypropylenu (PP). Vypadají jako běžné kelímky na kávu , jsou ale o fous lepší – nejsou zevnitř potažené plastem, ale kukuřičnou PLA fólií, která je 1 kompostovatelná.


Tento nápojový kelímek se proto umí zcela rozloži. Prodáváme plastové vratné kelimky : vratné kelímky , vratné kelímky na pivo, plastové krýgle s uchem, vratné kelímky na nealko, vratné kelímky na koktejly, vratné kelímky na sekt, vratné kelímky na víno, vratné kelímky na lihoviny, vratné kelímky na kávu , vratné kelímky na svařák, plastové talíře.

Můžeme směle konkurovat mnohem větším společnostem ve všech odvětvích potravinářského průmyslu, jsme specialisté na papírové obaly, plastové obaly, krabičky na jídlo, plastové nádobí, kelímky na kávu a jednorázové nádobí. Vyzkoušejte naše služby, jsme Vám k dispozici v Ostravě, Brně i Praze. Naše plastová alternativa kávového hrníčku dokonale nahradí klasický hrníček a káva Vám z něj bude chutnat jako doposud. Kelímky na kávu a horké nápoje. Tyto kelímky mají pitnou zaoblenou hranu, nepraskají, nejsou křehké a velmi dobře se drží, a v neposlední řadě, jsou naprosto hygienické.


U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží. Najdete u nás kelímky na kafe za TOP ceny nebo kelímky na kafe pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti. Vyberte si kelímky na kafe, které jsou nejvhodnější pro Vaše využití. Trvale dbáme, aby zboží bylo v nejvyšší kvalitě. V klidu si najděte kelímky na kafe za nejnižší ceny a nebo kelímky na kafe pro pohodové oslavy, párty a další akce.


V naší nabídce naleznete plastové kelímky a šálky. Bambusové kelímky na kávu jsou zhotoveny z bambusového organického vlákna, tudíž neobsahují žádné chemické plasty. Vhodné na šaláty, nátierky, ovocie ale aj na technické použitie. Jednorázové plastové vaničky a kelímky.


Plastové misky s integrovaným viečkom na šalát, ovocie, zeleninu. V balení se nachází těchto parádních kousků.

V případě, že u zboží svítí skladem v externím skladu - je dodání zboží mezi - 7prac. Pro nápoje s vysokou teplotou doporučujeme thermo kelímky zabraňující popálení prstů a kroucení kelímku. V sortimetu najdete i voskové papírové kelímky typu Coffe and Go s víčkem. Nejlevnější typem kelímků na kávu jsou hnědé plastové kelímky HP o objemu a 3l používané do nápojových automatů. Plastové a papírové kelímky jsou tradiční artikl našeho e-shopu.


Levné a kvalitní kelímky na kávu a horké nápoje. Ke kelímkům nabízíme pevná těsnící víčka s náhubkem v bílé a černé. Na výběr máme i plastové a pěnové kelímky na horké nápoje nebo barevné plastové kelímky pro Vaši zahradní párty. Nabízíme kvalitní papírové kelímky s potiskem i bez - nejen pro horké nápoje.


Zapomeňme na intelektuální diskuze o tom, které z nich jsou méně škodlivé pro tzv. KELÍMKY plastové Cars 8ks. Nebo které z nich jsou (nedejbože) ekologičtější—žádný jednoúčelový obal nemůže být z principu ekologický. Ilustrační snímek , zdroj: ThinkStock Ekologové v pravidelných intervalech připomínají plastové ostrovy v oceánech, vzrůstající hory pneumatik i jednorázových dětských plenek. Papírové kelímky na kávu se na skládce rozkládají dvacet let.


Zásobník na plastové kelímky za TOP cenu! Kupte si zásobník na plastové kelímky za minut.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky