pátek 6. září 2019

Myčka sklenic

Kartáč vnitřní komplet. Náhradní díl pro myčku skla DUNETIC Compact (Dvouválcová myčka ) a DUNETIC Co. Jednoduché myčky na sklenice pomocí studené vody. Vhodné pro veškeré provozovny.


Myčky na sklenice kartáčové.

Značková myčka precizní německé výroby nesmí chybět v žádné hospůdce. Vybavte se jí proto i vy! K myčkám dodáváme navíc tablety pro dokonalý lesk sklenic. Myčka pivních sklenic Dunetic. Vnější rozměry v mm:3x 2x 3mm.


Uvnitř je kartář vyrobený z nylonu. Na dně myčky jsou čtyři protiskluzové nožky s přísavkami.

SPACEMATIC PLUS myčka sklenic s rychlospojkou. S výrobou vlastní linie produktů máme dlouholeté zkušenosti. Tisíce spokojených zákazníků nás nutí neustále vylepšovat design a kvalitu našich produktů. Jsme výrobci a distributoři neelektrických myček skla DUNETIC. Neváhejte a pořiďte si do svého podniku praktického a kvalitního pomocníka.


Zařízení je určeno pro pohostinská zařízení, kavárny, kde není možno namontovat klasické myčky na sklo. Tichý program a SuperSilence myčka : pozoruhodně tichá při dB, ještě tišší s aktivním tichým programem. Koše VarioFlex a příborová zásuvka Vario: rozšířené možnosti nastavení s více místem na všech úrovních. InfoLight: červené světlo promítané na zem informuje, zda je myčka zapnuta nebo vypnuta.


Nedílnou součástí kvalitně natočeného piva je za potřebí precizní hygiena a čistota pivních sklenic. Pro správnou čistotu pivního skla je zapotřebí používat výhradně chemii pro udržbu a mytí pivních sklenic. Rozměry při pohledu shora: x 15cm, výška 35cm. Výhodnější je ale malý Delfín nebo SWING - viz související. Je vhodná jak na úzké sklenice tak i půllitry.


Křišťálové sklo do myčky vůbec nesmí, protože ztrácí lesk.

U klasických sklenic je nejčastější příčinou to, že je nádobí příliš na sobě a voda nemůže vše opláchnout. Také se může do myčky dostat nadbytečná sůl. Je určená k umístění do dřezu pro mytí studenou vodou pomocí chemického přípravku (mycích kostek). Vážení zákazníci, e-shop je z důvodu aktuální situace ohledně koronaviru uzavřen.


Rychle, čistě a jednoduše! Naše inovativní myčka na sklenice šetří vodou a zároveň urychluje jakýkoli provoz. Plastová myčka na mytí sklenic se speciálním tvarem nádoby. Tvar nádoby umožňuje bezproblémové mytí sklenic na pivo s uchem. Oplach sklenice ze tří stran.


Pojme až sad nádobí. Co se týká spotřeby elektrické energie, ta jí mírně nadprůměrná. Vody spotřebuje naopak méně než je obvyklé. Je vybavena většinou funkcí, chybí ji pouze dětská pojistka.


Elegantní nerezová myčka nádobí Philco PDP Vám kvalitně umyje nádobí v poměrně krátkém čase. Zvlášť vhodným programem je minutový při teplotě 60°C. Její přední vlastnosti jsou: velmi tichý chod dB, snadné ovládání a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky