pondělí 30. září 2019

Nábytkové nohy

Nejsou ale jen designovým prvkem. Poradí si také s nerovnou podlahou díky nastavitelným šroubům. Pod nábytkem, který je na nožičkách vystavěn, se dobře udržuje čistota, což ocení nejedna hospodyňka.


U nás v e-shope nájdete nábytkové nožičky rôznych výšok, priemerov a materiálov. V tejto kategórii tiež nájdete klzáky pod nábytok a klipsy na sokel.

Nohy na stôl nájdete v sekcii stolové nohy , podnože v sekcii stolové podnože. Zde najdere nábytkové kovové, hliníkové, dřevěné a plastové nožky pro Váš nábytek. Nábytkové nožičky - rozdelenie podľa materiálu. Nabízíme dřevěné nábytkové nohy , nohy k nábytku. Celkem ks, cena Kč Uživatelské menu.


Obchod s nábytkovým kovaním. Rektifikačné nábytkové nožičky - je možné nastaviť podľa podlahy a zabezpečiť stabilitu skrinky aj na nerovnej podlahe. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13.

OBI online a vo Vašej OBI predajni! Aj touto formou si môžete zrenovovať svoj nábytok a priblížiť jeho vzhľad ostatným doplnkom interiéru či už v plastovom, kovovom alebo hliníkovom prevedení. V našej ponuke nájdete aj stolové nohy v rôznych dĺžkach a farebných prevedeniach, centrálne nohy , kancelárske podnože ale aj úchyty stolovej nohy. Kovové, plastové a dřevěné nožky k nábytku, pod skříně, komody, koupelnový nábytek, gauče. Všechny nohy jsou stavitelné, tzn.


Výšku nábytkové nohy lze ve spodní části upravit pomocí šroubového mechanismu. Vládní opatření ze soboty 14. V našem e-shopu najdete kvalitní vybavení pro Váš byt, kancelář, dům i dílnu.


Exkluzivně nabízíme policový Element systém, seženete u nás i dveřní kování, interiérové i venkovní kliky, věšáky, nábytkové i stolové nohy. Veľkoobchod a maloobchod s nábytkovým kovaním pre stolárov, výrobcov nábytku a domácich majstrov. Všetko kovanie pre Vaše kuchyne, skrine, postele a iný nábytok vrátane drezov a batérií. Hledáte snadný a levný způsob, jak si zmodernizovat pokoj? Co třeba pořídit nové nohy k pohovce či podnožce?


Těmi vzhled místnosti zaručeně okamžitě osvěžíte. Celý sortiment nohou z různých materiálů si můžete prohlédnout online nebo v obchodním domě. Pokiaľ sa rozhodnete pre dodávku domov, tak pri platbe kartou do 13.

Soustružené nábytkové nohy vyrábíme z kvalitního bukového dřeva. Dodáváme : - surové - přírodní, lakované vodou ředitelnými laky Hranatá nábytková R- rozměr 1x 1mm, v - mm. NÁBYTKOVÉ KOVANIE NÁBYTKOVÉ NOHY. Zpracováváme hliníkové profily a vyrábíme z nich komponenty pro nábytek. Jedná se především o hliníkové rámečky se sklem, úchytové profily, šatnové policové hliníkové systémy, osvětlovací LED lišty, nábytkové nohy , nožky a podnože.


Máme skladem tisíce položek a další statisíce u našich dodavatelů. Různé velikosti a nosnosti. Výhodné sady nohy a kluzáku Hettich Korrekt.


Hovoríme o stoloch, kde sú nohy pripevnené k pracovnej doske, ako aj o stoličkách, kreslách, pohovkách a dokonca aj šatníkových skriniach.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky