pátek 27. září 2019

Multifunkční parní trouba

Přidaná pára v průběhu pečení v multifunkční parní troubě zajistí, že budou moučníky lépe vykynuté, pečené maso bude mít na povrchu zlatou kůrčičku, ale uvnitř zůstane krásně šťavnaté. Kombinovaná parní trouba zvládne vařit, péct, grilovat. V multifunkční parní troubě si připravíte pokrmy, které budou šťavnaté uvnitř a křupavé navenek. Vaše jídlo bude díky páře chutnější a zdravější. Vestavná trouba je vybavená parní funkcí SteamBake, díky které můžete péct nadýchané domácí pečivo.


Multifunkční parní trouba

Na výběr máte z různých programů pečení s podporou páry i bez ní. Displej s možností nastavení jasu. Vaření v parní troubě je zdravé a uchová nám spoustu živin a vitaminů. Ale pro vepřovou s knedlíkem to není, ušklíbne se český strávník, který nedá dopustit na propečenou kůrčičku. Včetně křupavé kůrčičky.


Trouby AEG vám pomohou pozvednout pečení na zcela novou úroveň. Objevte s námi kouzlo páry a připravujte v multifunkční parní troubě luxusní pokrmy jako z těch nejlepších restaurací. Je pro vás prioritou snadná údržba?


Multifunkční parní trouba

Vyberte si troubu, která se sama vyčistí. Horkovzdušná trouba s ventilátorem je levnějším řešením, s dopadem na rychlost přípravy a udržení teploty. Někdy je též nazývána jako multifunkční trouba , přičemž samotná příprava párou je jednou z funkcí elektrické. Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru.


S Whirlpool poznáte rozdíl. PARNÍ multifunkční trouba W11I MS1z nové řady W Collection. Příprava jídel na páře je všeobecně známá proto, že je zdravá, rychlá a zcela bez tuku. Multifunkční trouba Whirlpool W11I MS180.


Trouba pečící, parní nebo kombinovaná? Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Skladem v eshopu - odeslání ihned Doručení k Vám již za 1-dny.


Volně stojící trouba Tefal (pečící trouba ) je vynikající multifunkční trouba za super peníze. Za ne moc velký finanční obnos se dočkáte kompaktního kuchyňského spotřebiče, který toho umí skutečnost dost. Pára totiž zvýrazní chuť i barvu pokrmů a to bez přidaných tuků.


Multifunkční parní trouba

Nejlepší volbou je pořízení kombinované parní trouby s horkovzduchem. V parní troubě lze najednou udělat celé menu a Vám zůstává čas pro jinou zábavu. Nebo programy kombinovat.


Parní pečení = šťavnaté, chutné, zdravé. Díky troubě 8SteamBoost získáte maximum chuti. Naše multifunkční parní trouba umožňuje dávkovat množství páry podle potřeby.


Bosch HSG636XS(Pečící trouby) Ho. BCS747S34X Vestavná kombinovaná parní trouba 23. Pečeni si sama ohlídá, a navíc budete moc servírovat za méně než tři hodiny.


Dvě funkce kombinují teplo s volitelnou dávkou páry pro pečení moučných jídel a masa. Funkce pouze s párou je zase ideální pro přípravu zeleniny a ryb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky