středa 11. září 2019

Podložka na indukci tescoma

Kvalitní podložka na indukční vařiče, díky této podložce nebudete muset vyhazovat Vaše staré hrnce, které na indukci použít nejdou. Podložka na indukční vařiče. Potřebovala jsem kvůli přechodu na indukci pro moka kávovar (ale díky tomu využiji i další nádobí, co jsem už měla doma). Už se mi stalo, že bych bývala využila dva zároveň, ale ta cena je na můj vkus vysoká, zůstanu u jednoho kusu do domácnosti. Nevím, jak redukci vyčistit, je nepěkně flekatá prakticky od prvního.


Při poskytování služeb nám pomáhají cookies.

Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Jaké má adaptér na indukci PRESTO další výhody? Umožňuje použití běžného nemagnetického kuchyňského nádobí na indukčních varných deskách, vhodné pro hliníkové, nerezové, železné, litinové, smaltované, skle. Tescoma Poklice UNICOVER ø 1 1 cm.


Na všechny typy sporáků včetně indukce. Více informací od 4Kč. Položte na pečicí plech a vložte do trouby - bez nutnosti vymazávání!


Pečicí podložka s voštinovou strukturou zajišťuje optimální cirkulaci vzduchu a rozložení tepla. Maso, ryby a drůbež budou dokonale upečené - uvnitř šťavnaté, na povrchu krásně křupavé.

Praktická také jako podložka pod horké hrnce. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Vynikající jako podložka pod horké nádobí, skladná, snadno se čistí. Vhodné do ledničky, mrazničky a myčky. Plyn nemáme a na sklokeramice jsem musela vařit let a byl to dost děs, takže bude indukce.


Jenže mám hrnce a pánve z Zeptru a nové keramické pánve které na indukci nepůjdou. Jasně že si časem budu muset koupit nové hrnce, ale hledala jsem možnost jak zatím využít ty staré a narazila jsem na indukční podložku. Třípatrový parní hrnec na indukci s pokličkou Sabichi Everyday Esentials.


Banquet 10dílná sada nerezového nádobí Apetit. Aston nerezový tlakový hrnec SMART l. Adaptér na indukci PRESTO ¤ cm. Na indukční ohřev je tedy nutné používat varné nádobí z magnetických kovů.


Pokud takové nádobí nemáte, problém lze snadno vyřešit speciálními adaptéry - redukce na indukční desku, které vám zde nabízíme. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Ani v případě, že jste si pořídili novou indukční varnou desku, se nemusíte vzdát svého oblíbeného nemagnetického nádobí.


Pro snadné vaření na indukci adaptér na indukciodnímatelné držadlovelikostiIndukční podložku oceníte, když doma máte hrnce, které nejdou použít na indukci.

Nerezové, smaltované a titanové hrnce na indukci. Velký výběr značek a velikostí. Pouze prověřené a kvalitní nádobí! Kompletní sortiment české litiny.


Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, opatřeno hliníkovou akumulační vložkou pro úsporu energie a odnímatelnou rukojetí pro bezpečnou manipulaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky