pondělí 23. září 2019

Toaletní papír 5000 kč

Chcete se cítit jako boháč, který peníze splachuje i do záchodu? Pokud sháníte netradiční dárek pro někoho, kdo už má skutečně vše, zkuste mu darovat právě tento toaletní papír s potiskem pětitisícové bankovky. Ideální dárek pro manažery.


Tak právě tento toaletní papír je pro Vás ten pravý. A pokud sháníte netradiční dárek pro někoho, kdo už má opravdu vše, zkuste mu darovat právě tento toaletní papír ! Protože sbírku bankovek na záchodě nemá každý.

Tematicky ozdobené „toaleťáky“ mohou být dárkem jen tak pro radost, k narozeninám či svátku. Vybírejte ze spousty různých motivů, jako např. Popis: - stylová legrácka. Vtipný, ale zato velmi originální dárek. V této kategorii jsme si pro vás připravili různé druhy žertovných toaletních papírů k různým příležitostem.


Dostupnost: ihned Sklad: ks. Snili jste někdy o tom, že byste měli tolik peněz, že byste je mohli pálit v krbu nebo si na záchodě s nimi. Na toaletním papíře jsou natištěny pěti tisícové bankovky.

Vtipné a originální balení dárků pro důchodce. Hůlka opatřená zvonkem a držákem na pití. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kč Kč bez DPH 1Kč Kč bez DPH. Kdo ještě víc, tak používá tento bankovkový toaletní papír. Pocit z použití tohoto toaletního papíru dá zapomenout na jakékoliv trable spojené s finanční krizí. Svatební toaletní papír Game Over.


V kategorii toaletní papír najdete nejčastěji produkty z aktuálních letáků Penny Market, Albert, Tesco. Toaletní papír pro šéfa. Kč Kč bez DPH Kč Kč bez DPH Skladem ks. Fóry a žerty – netradiční dárky s vtipem, vtipné, srandovní a žertovné dárky pro muže i ženy.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Cesta manželstvím 2Kč s DPH Humor-shop — Nabízíme originální zábavné dárky, žertíky, trička s potiskem, masky, paruky, čerty, havěť, škrabošky, karnevalové kostýmy. Tisk a velkoobchodní prodej žertovných triček a textilu. Vyzkoušejte si jaké to je být boháčem a utírat se penězi.


Tento vtipný toaletní papír vykouzlí úsměv na tváři každému.

Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. I vaše WC si zaslouží vypadat k světu! Ať už tam trávíte jen dobu nezbytně nutnou, nebo si tam chodíte číst, zvelebte svůj záchod vhodnými doplňky - třeba držákem na toaletní papír , štětkou na WC nebo třeba stojanem na noviny. Sety a doplňky na WC vybírejte na FAVI.


Tento originální dárek určitě všechny pobaví. Tento toaletní papír s Euro bankovkou na každém dílku je balen v dárkovém balení a je vhodný jako originální a vtipný dárek. Zpestřete si nutné chvíle. Užijte si zcela novou dimenzi toho, jak naložit s litrem. Originální a vtipné dárky pro muže a pro ženy za nejnižší ceny!


Nezapomenutelný dárek pro muže, dárek pro ženu, vánoční dárky. Na humorném toaletním papíru je natištěna tisícikorunová bankovka, jako skutečná. Kupte si tento toaletní papír na toaletu a budete překvapeni nečekanou reakcí Vašich hostů.


Dovážíme ze Španělska, Anglie, Německa, Itálie a Mexika, ale máme i vlastní výrobu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky