středa 11. září 2019

Multifunkční hrnec concept ck7070

Nahradí funkce šesti spotřebičů najednou: Fritéza, parní hrnec , kontaktní gril, fondue, přenosný gril a elektrická pánev, tzn. Ušetříte peníze za nákup mnoha spotřebičů. Zabere mnohem méně místa. Je vhodný i na chatu nebo chalupu.


Inovativní multifunkční hrnec značky Concept vám dodá inspiraci pro vaření na celý týden.

Celkem sedm druhů přípravy pokrmů totiž dokáže pokrýt každodenní nároky na vaření. A přitom bude stačit jediný přístroj. Mimo funkčnosti po stránce přípravy pokrmů je ale tento. Díky nepřilnavému povrchu se pokrmy nepřipálí, v kuchyni zabere jen minimum místa a lze jej umývat v myčce nádobí.


Polévku, brambory, těstoviny, rýži i třeba ovocné nebo houskové knedlíky zvládne multifunkční hrnec Concept uvařit. Hrnec 7xje vybavený mřížkou, která vám umožní jeden z nejzdravějších způsobů přípravy pokrmů - vaření v páře. Připravená zelenina neztratí barvu ani cenné.


Inovatívny multifunkčný hrniec značky Concept ponúka možnosť až sedem druhov prípravy pokrmov.

A pritom bude stačiť jediný prístroj. Okrem funkčnosti po stránke prípravy pokrmov, je ale tento prístroj praktický aj na údržbu a ovládanie. Niektoré časti možno totiž rozobrať a umyť v umývačke. Multifunkčný hrniec ponúka fritézu, parný hrniec, kontaktný a. Pro snadnou údržbu je plně rozebiratelný a je velmi úsporný na prostor v kuchyni. Veškeré informace o produktu.


Jedná se o tyto způsoby: smažení, vaření, grilování, vaření v páře, zapékání, příprava fondue, fritování a ohřívání. Novinka ve světě vaření, která šetří místo a čas. Jeden hrnec dokáže nahradit fritézu, parní hrnec , kontaktní gril, elektrický hrnec pro pomalé vaření, přenosný gril a elektrickou pánev.


V Ostravě předám osobně,jinak po dohodě možno i zaslání. Celkom sedem druhov prípravy pokrmov totiž dokáže pokryť každodenné nároky na varenie. Spotřebič, který umí smažit, vařit, grilovat, dusit, vařit v páře, opékat, připravovat fondue, fritovat, fungovat jako pomalý hrnec a hlavně: upéct bábovku. Nebudete potřebovat pánve, hrnce, gril, fritovací hrnec , parní hrnec ani troubu. Můžete s ním péct, smažit, vařit i napařovat a to vše v jediné nádobě!


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Ideální i pro pomalé vaření. Co je multifunkční hrnec.

Někdo mu dokonce říká horkovzdušný hrnec , přičemž výrobce Catler své výrobky časuje jako indukční multifunkční hrnce. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Měl by nahradit fritovací hrnec , gril, umět zapékat, vařit v páře, dusit, vařit a připravovat fondue. Přitom vypadá na první pohled jednoduše a proto jsem zvědav co dokáže. Je zároveň fritéza, parní hrnec, kontaktní gril, fondue, přenosný gril a elektrická pánev.


Takže ušetříte peníze za nákup mnoha spotřebičů a ještě zabere mnohem méně místa. Kromě funkčnosti po stránce přípravy pokrmů, je ale tento přístroj praktický i na údržbu a ovládání. Některé části lze totiž rozebrat a umýt v myčce. Perfektní uplatnění najde nejen ve Vaší domácnosti, ale zejména oceníte třeba při cestování či na chalupách, kde Vám běžné kuchyňské spotřebiče chybí.


Zboží skladem zasíláme okamžitě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky