středa 25. září 2019

Plastové šuplíky na kolečkách

Plastový svět - plastovy-svet. Regál na kolečkách Heris hnědo-černý. Textilní šatní skříň Druw čer.


Popis: Prodáme dvě sady třípatrových plastových šuplíků na kolečkách ve velmi dobrém stavu. Zorganizujte si své poznámky, dokumenty a nezapomeňte na organizaci i ve svém počítači. Uspořádaná pracovna je přeci základ.

Jednoduchost vám pomůže zvýšit soustředěnost a tak vás. Komoda Komoda je na kolečkách , má šuplíky a nad nimi otevřený odkládací prostor, plastové úchyty. Výhodné internetové ceny. SKLADEM - do dnů u Vás. To vše přitom splňují špičkové plastové popelnice Elkoplast, jejichž pestrou nabídku.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Potřebujete kontejner do pracovny nebo kanceláře? Snadno si vyfiltrujete také materiál, zda chcete kontejner pod stůl z masivu, kovu, nebo lamina. Ostatní zásuvky mají odnímatelné organizéry s vysokou kapacitou, které umožnují ukládat různé nástroje dle velikosti.


Na najdete stovky komod z desítek oblíbených e-shopů. Dovolujeme si vám představit kategorii plastové boxy s nejširším sortimentem boxů podle využití. Díky naší letité spolupráci s italskými výrobci a jejich designéry jsme jedni z největších dodavatelů plastových interiérových doplňků. Standardizované rozměry přepravky 600x4mm vám usnadní skládání beden na sebe. Lehkost a odolnost této manipulační bedny ocení také vinaři při sběru hroznů nebo sadaři na malé ovoce.


Dejte si v kanceláři papíry do pořádku díky jednomu z našich zásuvkových dílů. Můžete si vybrat menší o dvou zásuvkách nebo velký s devíti zásuvkami. Máme i uzamykatelné díly a skříňky na kolečkách , které se dobře přemisťují. Prohlédněte si naši nabídku a ukažte papírům, kdo je tady šéf!


Výběr velikosti a designu je pak jen čistě na vašem vkusu. Skříně a komody můžete umístit opravdu kamkoliv, v žádné místnosti se neztratí. Registrace ze starého e-shopu již nejsou platné a je potřeba si vytvořit registraci novou, nebo nakoupit na našem e-shopu bez registrace. Třípatrová zasouvací police na kolečkách.


Dřevěná komoda se šuplíky , na kolečkách. Koupelnová polička Blomus Nexio mat 25cm.

Závěsný držák na dveře od sprchy. Jistě Vás rovněž potěšíme informací, že plastové bedny a přepravky prodáváme na ABstore. Navíc se můžete spolehnout na náš profesionální přístup a lze nás kdykoli kontaktovat s dotazy. S plastovými bednami a přepravkami si pořizujete kvalitu, to Vám. Kancelářské kontejnery na kolečkách a přístavné kontejnery za nejlepší ceny!


Kontejnery se vyrábí ze stejných materiálů, jako kancelářské stoly. Přístavné kontejnery mají zásuvky, místo pro PC a výškově stavitelné. Zásuvky mají plastové nebo kovové úchytky a zámek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky