středa 25. září 2019

Multifunkční hrnec recepty

Co je multifunkční hrnec. Někdo mu dokonce říká horkovzdušný hrnec , přičemž výrobce Catler své výrobky časuje jako indukční multifunkční hrnce. Elektrický multifunkční hrnec v sobě kombinuje celou řadu dalších spotřebičů, příkladem může být multifunkční rýžovar, fritovací hrnec a další.


Některé modely jsou vybaveny i sadou na přípravu fondue, čímž se z něj. Společně se značkou ECG jsme pro vás chutných receptů pro váš multifunkční hrnec. Je v něm rýžovar, tlakový hrnec , hrnec na pomalé vaření, jogurtovač a vařič vajíček.

Nahradí mikrovlnku k ohřevu jídla, pánev na smažení, sterilizátor, napařovací hrnec a univerzální hrnec na přípravu dušených pokrmů. Jak vybrat elektrický multifunkční hrnec. Jeho výběru byste proto měli věnovat značnou pozornost. Pokud výběr nepodceníte, dáte pozor na to, aby měl vše, co potřebujete, stane se z něj opravdu všestranný pomocník, kterého v kuchyni jen tak něco nenahradí. Každý může přidat vlastní recept.


Jeden MultiCooker na všechna vaše oblíbená jídla! Díky různým automatickým programům vaření si můžete snadno a pohodlně připravit zdravé a vynikající jídlo kdykoli doma. Po dokončení vaření udržuje multifunkční hrnec váš pokrm automaticky v nejlepší teplotě vhodné pro podávání, až dokud nepřijde čas k jídlu.


Podívejte se na další nápady na téma Recepty , Pomalé vaření a Hrnec na pomalé vaření.

Vaříte, pečete, smažíte, dusíte nebo vaříte v páře v jedné nádobě, výrazně rychleji a bez ztráty šťávy, chuti a cenných živin. Vaření s tímto hrncem vám šetří hodně. Multifunkční hrnce ušetří čas i námahu.


Vařte, pečte, smažte nebo duste, a to vždy s tím nejchutnějším výsledkem. Pro důkladné smažení a fritování by měl být schopen hrnec dosáhnout teploty až 180°C a udržovat ji. Pečení, grilování – Tyto funkce mohou nahradit troubu nebo gril.


Pro některé konkrétní recepty je třeba, aby dokázal hrnec vyvinout vysoké teploty. Ohřev, rozmrazení – Těmito funkcemi hrnec nahradí mikrovlnnou troubu. Indukční multifunkční hrnec DPS. Predchozii Následující Unikátnost indukčního multifunkčního hrnce spočívá v konstrukci vnitřní nádoby pro 3D přípravu pokrmů, 4zónovém ohřevu indukční cívkou v kombinaci s tlakovým vařením a vařením v páře.


Umožňuje vám rychle smažit čerstvé brambory, a to zdravěji s minimem oleje, a také. Pomalý hrnec je ideální pro vaření omáček, vývarů i přípravu nejrůznějších druhů masa. To ale není vše, co dokáže.


V symfonii chutí promění i obyčejnou zeleninu, těstoviny a vykouzlí i dezerty. Vše ale záleží na vaší fantazii a chuti objevovat. Níže se můžete inspirovat několika recepty.


S tímto hrncem projdete přípravou pokrmů krok za krokem, a to jednodušeji a rychleji. Schopnost rychlého vaření vám zajistí přípravu většiny pokrmů do minut. Hrnec postavte na rovnou podložku - nejlépe do prostoru, aby mohla volně unikat pára.

Hrnec nemá tlakovou funkci, ale ve víku je parní ventil (vlevo nahoře), kterým pára podle potřeby odchází. Veškeré suroviny navršte do hrnce podle receptu a počkejte si na výsledek. Hrnec s vlastním ohřevem, který připravuje jídla za vás.


Pokud hledáte jednoduchý a praktický způsob přípravy všech svých oblíbených jídel, tento hrnec je určený právě pro vás: multifunkční hrnec Delimano 18vudělá všechnu práci za vás – jediné, co musíte udělat, je přidat suroviny, nastavit program a stisknout časovač. Najdete v něm 1zabudovaných receptů v češtině, pro rychlou a snadnou přípravu každodenních jídel, na kterých se podílel i šéfkuchař Ondřej Slanina. S multifunkčním elektrickým tlakovým hrncem TESLA EliteCook Kmůžete vařit, péct, vařit na páře, smažit, pomalu vařit vaše oblíbená jídla jako například klasický kuřecí vývar, guláš, hovězí pečeni, těstoviny, zelí, perkelt, brambory, rýži, fazole, kuře, chilli, různé druhy masa a další.


Připravíte v něm mimo jiné maso, zeleninu, polévky, těstoviny, rýži ale i koláče, bez nutnosti dohlížení na přípravu pokrmů. Horkovzdušný fritovací hrnec Royalty Line RL-AF3. NYNÍ S DÁRKEM - KUCHAŘKOU S RECEPTY PRO HORKOVZDUŠNÝ HRNEC ! V Německu či Belgii již patří ke standardnímu v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky