čtvrtek 12. září 2019

Soudek na pivo

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Chlazení je zajištěno pomocí peltierových článků, které mají malou účinnost.


Chladí se celý soudek a tak to trvá hodně dlouho, než se vychladí a je to hodně závislé na okolní teplotě.

Přinést soudek z obchodu a hned si točit pivo , to nejde. Není to průtokové chlazení. Soudky tam jdou si všechny, ale dnes má.


Pivo má světle zlatou barvu a osvěžující, jemně hořkou c. Na objednávku do dnů. KRY ŠTOF 5l soudek Pivo Kry štof – kousek od Nové Paky je hr. Rozvoz po Brně v době karantény neprobíhá!

Další informace o vývoji sledujte na našich stránkách a FB. Vypůjčené výčepy si ponechte bezplatně po dobu zavření. Tyto síťové identifikátory jsou užívány na základě vašeho souhlasu vyjádřeného prostřednictvím nastavení vašeho internetového prohlížeče. Rodinný pivovar Bernard v Humpolci je tradičním výrobcem předního českého piva. Informace o sortimentu, ocenění, historii pivovaru, seznam obchodních míst, možnost objednávky magazínu Vlastní cestou a pozvánka na každoroční legendární Bernardfest.


Dubové soudky a kádinky. Uložené lihoviny jako Bourbon, whisky, rum nebo brandy zrají v dubových sudech několik let. Zrajícímu procesu se také říká esterifikace - díky tomuto procesu získávají destiláty krásnou barvu, harmonickou chuť a zbavují se ostrosti.


Ideálně s platbou převodem a doručením na vaši adresu. Objednávky objednány s osobním odběrem u nás na prodejně budou probíhat ideálně s platbou předem nebo platební kartou přímo na pokladně. Objednávka bude nachystána a rychle vydána na provizorním pokladním pultu přímo u dveří. Pivo na ochutnávku nebo na rozloučenou Menší množství piva a větší míra krémové pěny, to je šnyt. Silná vrstva pěny činí z tohoto zspůsobu čepování pivo vhodné pro degustaci nebo rychlé zahnání žízně.


Dostává se nám také jemnější říz a delší doba čerstvosti. Plechovky 2l, plechovky 5l a soudky 5l - plnění soudků každý pátek a sobotu. Zásobte se, do 5l soudků stáčíme čerstvé dle Vaší objednávky.

Aby bylo překvapení obdarovaného ještě větší, tak vám rádi uděláme soudek s věnováním na jeho čele. KILNER Skleněný soudek s kohoutkem 0l. Kilner nádoba o objemu litrů na nápoje s praktickým kohoutkem. Soudek může být použit k přípravě mnoha druhů nápojů a je ideální pro oslavy a grilování.


Vhodný na servírování svěžího letního občerstvení – domácí citronády, ledových čajů či ovocných džusů. Pivo v čepované kvalitě, nicméně ideálně ne v hospodě, ale doma. To je současný tren na který upozorňuje Deník. Stále více Čechů si místo piva v lahvích nebo.


Pivo , neboli český národní nápoj je alkoholický výrobek hořké chuti, který se vyrábí z chmele, sladu a vody. Dle barvy dělíme piva na světlá, polotmavá, tmavá a řezaná. Co se týče síly piva nebo jinak řečeno procent alkoholu v nápoji, nejslabší je tzv. Prohlédněte #128064; si slevy z akčního letáku prodejce BILLA v kategorii pivo a ušetřete #128176; na položkách z vašeho nákupního seznamu #128196;. Na stránce BILLA – Akce na pivo najdete pravidelně aktualizovaný přehled slev prodejce BILLA ve vašem okolí.


Naražeče na pivo na KEG sudy - jednotlivé typy naražečů se rozlišují podle pivovaru. V naší nabídce naleznete tyto typy naražečů: Naražeč BAJONET, nazažeč PLOCHÝ, naražeč KOMBI od různých výrobců. Přehled pivovarů a vhodných naražečů včetně videa nalaznete v naší poradně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky