úterý 10. září 2019

Mlýnek na brambory

Vynikající pro snadné a rychlé strouhání a plátkování potravin. Univerzální, se bubnovými struhadly pro přípravu strouhanky, jemné i hrubé strouhání a plát. BANQUET Culinaria Mlýnek na koření elektrický.


Elektrický mlýnek na koření CULINARIA Tube je dodáván v nerezovým provedení, zásobníky jsou akrylové. Vnitřní část mlýnku tvoří keramická mlecí mechanika, zdroj napájení 4xAA (tužkové) baterie (nejsou součástí výrobku).

Mlýnek s pěti nástavci, který Vám pomůže snadno nastrouhat na jemno ořechy, strouhanku, sýr, mrkev, brambory nebo okurky na plátky. Uchycení ke stolu na šroub. Násypka s přítlačným nástavcem pro bezpečné mletí.


Snadné sestavení, manipulace a údržba. Mlecí bubínek z nerezi, ostatní díly z oceli, plastu a pryže, povrchová úprava kliky je provedena chemickým leštěním, těleso je nastříkané práškovou barvou, vyrobeno v České republice. Mlýnky KoMo rakousko-německého výrobce jsou nej.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Podobné fráze: elektricky hrnec na brambory, elektricky struhadlo na brambory, elektricky strouhac na brambory, elektricky strojek na brambory, elektricky robot na brambory, elektricky strojek na maso a brambory, elektricky mlynek na kavu elektricky, elektricky mlynek na mak elektricky, elektricky mlynek na strouhanku elektricky, elektricky. Tedy pěkný dobový originál,který se bude vyjímat někde ve vitýnce nebo na poličce. Recept na domácí noky Ingredience na domácí noky: velké brambory.


Bohužel už něco pamatuje. Můžeme pouřít i mlýnek na maso pokud si chceme být jistí, že v. Přečtěte si více informací. Nechte pole prázdné, chcete-li najít všechny produkty, nebo vložte část názvu, chcete-li najít konkrétní produkt. Podat inzerát bez registrace. Prodám mlýnek na brambory viz fotografie.


Moje inzeráty Okolí: km. Dnes mám pro vás úžasně jednoduchý, chutný recept. Dělávám ho, když potřebuju rychlou večeři a nechce se mi moc přemýšlet, co hodit do hrnce.


Základem receptu jsou brambory a šlehačka, taková ta hezky smetanová, s obsahem tuku alespoň - tedy žádná dvanáctiprocentní smetana na vaření.

Brambory stačí oškrábat, naskládat na pekáč, osolit, ochutit česnekem. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Brambory uvaříme ve slupce do poloměkka, zchladíme, oloupeme a nakrájíme na plátky.


Konzervy tuňáka si otevřeme. Akrylátový mlýnek na AAA baterií s nastavitelnou hrubostí mletí a. Pořiďte si elektrické struhadlo ! Kráječ brambory a zeleninu. Připravíte saláty a mnoho dalšího. Struhadlo na vlnité plátky, vhodné. Willa: ten Zelmer mám doma, na mrkev a brambory super.


Klasická nerezové i moderní plastová šťouchadla na brambory včetně mačkadla na brambory a těsto pro snadné pasírování vařených brambory při přípravě pyré a pasírovaní těstovin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky