pondělí 2. září 2019

Multifunkčný hrniec

Nájdete v ňom 1zabudovaných receptov v slovenčine, pre rýchlu a jednoduchú prípravu každodenných jedál, na ktorých sa podieľal aj šéfkuchár Ondřej Slanina. Ovládate ho ľahko pomocou predného panela s LCD displejom. Multifunkčný hrniec s inteligentným nastavením teploty, ktorý zaručuje nenáročnú a chutnú prípravu obľúbených pokrmov. Elektrický multifunkčný hrniec v sebe kombinuje celý rad ďalších spotrebičov, príkladom môže byť multifunkčný ryžovar, fritovací hrniec a ďalšie. Niektoré modely sú vybavené aj sadou na prípravu fondue, čím sa z neho.


Multifunkčný hrniec

Vybrať si môžete z prednastavených programov. Potešia tiež funkcie MyRecipe pre. Prenosný multifunkčný dizajn umožňuje pripravovať zdravé a plnohodnotné jedlá všade, kde je k dispozícii vhodné elektrické napájanie. Takže domov z práce sa vrátite k chutnému, horúcemu pokrmu a. Aj preto, keď sa mi do rúk dostal multifunkčný hrniec s hromadou funkcií, a k tomu ešte aj bez receptára, nevedela som čo s ním.


Popravde, bála som sa experimentovať, keďže som nevedela čo od neho môžem očakávať a preto som pri prvom testovaní vsadila na klasiku a rozhodla sa pripraviť moju obľúbenú zeleninu na pare a rybu. V hrnci môžete jedlá zapekať, variť, dusiť na pare, pripravíte v ňom skvelú ryžu a niektoré modely dokonca pripravia fondue. Multifunkční hrnec - ECG MH 1VARIO - digitálních nastavení: fondue, pomalé vaření, dušení, smažení, vaření, fritování, grilování, zapékání, vaření v páře - Nastavení. Vyberajte si Hrnce podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Izolovaný plášť – Keďže elektrický hrniec ostáva pri varení položený na kuchynskej linke alebo na stole, najmä deti si často neuvedomia, že je počas varenia horúci.


Aby ste zabránili riziku obarenia je vhodné, ak má hrniec dvojitý izolovaný plášť, ktorého vonkajšia strana sa príliš nezahrieva. Okrem toho, že ukrýva šikovných postupov, ako rýchlo, ľahko a ešte k tomu aj zdravo pripraviť konkrétne jedlá , disponuje aj ďalšími funkciami. Ako vybrať tlakový hrniec ? Medzi synonymá charakterizujúce tlakové hrnce patrí najmä účinnosť či rýchlosť odvedenej práce.


Kúpa tlakového hrnca nie je vôbec lacná záležitosť, preto by sme mali prikladať značnú dôležitosť najmä na kvalitný výber. Vďaka jeho funkciám môžete šikovne pripraviť rôzne druhy jedál a byť si istý ich skvelým výsledkom. Poteší vás aj jeho moderný dizajn v bielo-červenom prevedení. Kapacita hrnca je litra a jeho príkon je 6W.


Dokáže zastúpiť množstvo hrncov aj elektrických spotrebičov. Uvaria výborné polievky, prílohy. Nový, nepoužívaný, len rozbalený. Je bez záruky, bol to dar, nenašiel využitie.


Ponúkajú celý rad programov varenia, ktoré pripravia kompletné menu „úplne automaticky“. Doma si môžete uvariť až 1predprogramovanými receptami. Ponúka až režimov varenia: na pare, klasické s nastaviteľnou teplotou alebo Ultra rýchle tlakové varenie. Oceníte tiež možnosť odloženého štartu, jednoduchú.


Tlakový hrniec z ponuky e-shopu Kuchynovo. Plynový, elektrický, keramický aj indukčný. Kvalita za rozumnú cenu len u nás. Hrniec , ktorý pre vás navarí.


Pokiaľ hľadáte jednoduchý a praktický spôsob, ako pripraviť všetky obľúbené jedlá, máme pre vás dobrú správu - multifunkčný hrniec urobí. Dokonalý multifunkčný hrniec , ktorý navarí za vás. Stačí vložiť ingrediencie, zvoliť jeden z programov a môžete sa začať tešiť na chutný pokrm.


Multifunkčný hrniec

Delimano Multivarič 20vje kompaktný, energeticky úsporný a jednoducho použiteľný multifunkčný hrniec , ktorý v sebe ukrýva všetko to, čo potrebujete na prípravu zdravých a chutných pokrmov. Je vybavený viacerými užitočnými funkciami a prednastavenými programami. Tefal CY505EAll In One Pot je vybavený programami a funkciou automatického ohrevu po dobu až hodín.


Pokrievky a košík na varenie v pare sa dajú ľahko zložiť a umývať v umývačke riadu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky