středa 18. září 2019

Plastová konev 10l

Plastová konev 10l

Free Shipping Available. Never miss a deal with idealo price comparison. We have honest product and shop reviews to help you make the best decision.


Slouží k zalévání rostlin, květin, trávníků apod. Oboustranná ruční motyčka tvar srdce. Je vhodná na zalévání pokojových, balkónových i zahradních květin.


Konev 10l s růžicí plast světle modrá. Možný výběr z několika barevných variant. Designové kropící konve od firmy Garland products jsou vyrobeny z velmi kvalitního plastu. Odolné proti standardním nárazům.


Díky dlouhému tvarovanému k. Světle modrá plastová konev s černým kropítkem. ROSA postřikovací pistole Deluxe kovová funkcí. Skvělé fyzikální vlastnosti konve jdou ruku v ruce s dokonalým. Upozornění Není možné zasílat na dobírku, platba pouze předem.


Výdejna je uzavřena, zásilky expedujeme na adresu nebo je možné využít náš rozvoz po Praze. Konvička Pamela 5l antracit. V dodání včetně kropítka.


Potřebujete dočasnou sprchu na letní osvěžení a nebo pomocníka do zahrady? Hodí se pro zalévání pokojových a balkónových květin. Dodáváme v barvě oranžové, růžové, světle modré, světle zelené, zelené, žluté a bordó. Parametry a specifikace. Z důvodu epidemie KORONAVIRU doporučujeme zboží objednávat přes e-shop, který funguje bez omezení a využívat dopravce.


Dle nařízení DHL (PPL) ze dne 16. Slovensko dobírkou, pouze platba převodem. Velké ucho a odnímatelné kropítko jsou dalšími přednostmi této konve. Vyznačuje se zvýšenou odolností vůči mechanickým poškozením a nepříznivému vlivu slunečního záření.


Zahradní konve jsou osazeny kropítkem. Praktická plastová konev na zalévání rostlin. Osobní vyzvednutí zboží je možné od - 17h na prodejně v Pardubicích a po předchozí domluvě na tel.


Včetně kropítka, zelená barva. V naší nabídce konví na zalévání můžete vybírat konve o objemu 5l, 5l, 8l, 9l nebo 10l. V nabídce je jak plastová konev , tak plechová konev.


Konve mají široké hrdlo na nalévání vody. Plechové konve jsou z pevného kovu a jsou odolné. Na e-shopu najdete vše pro dílnu (vybavení, nářadí), zahradu (sekery, pily), domácnost (úkli kuchyňské potřeby) a to za velkoobchodní ceny. Plastové konve mají nasazovací kropítko.


Myslíme i na domácí mazlíčky: Krmiva pro psy a kočky. Náhradní plastové kropítko na konev 10l. Související - Kropítko na konev l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky